עבור לתוכן

שאלה על היצאות למסך

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי שאלה קטנה.

נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI?

ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)?

http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

שאלה קטנה אנשים..

פורסם

אתה בהחלט יכול לעשות את כל מה שכתבת.

כנ"ל לגבי כרטיס עם DP.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת בכרטיס שהבאתי בתור דוגמא יהיה אפשר לחבר 4 מסכים שיתפקדו כאילו הם מחוברים ב 4 DVI?

פורסם
  • מחבר

שזה אומר כל כרטיס ATI 5XXX נכון?

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אני בערך צריך את אותה שאלה אבל אני רוצה להיות 100%...

אם אני קונה כרטיס, מספר היציאות שיש לו זה מספר המסכים שיהיה אפשר לחבר במקביל?

בלי הפתעות כגון או זה או זה?

סליחה על החפירה

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

לא, עד כמה שאני יודע אצל ATI אפשר לחבר 3 מסכים במקביל ולא יותר. (כרטיסים של nvidia מסוגלים רק 2 מסכים)

אני לא סגור על אם זה בקונפיגורציה ספציפית או שכל שילוב חיבורים אפשרי אבל אלא אם זה כרטיס ש-eyefinity 6 רשום אצלו כפיטצ'ר (וכנראה שאם הוא כן זה יהיה רשום בצורה ברורה) לא יהיה אפשר לחבר יותר מ3 מסכים.

עריכה:

חייבים לחבר את המסך השלישי בDisplayPort, המסכים האחרים יכולים להיות מחוברים בHDMI/DVI.

אם אתה רוצה לחבר מסך עם DVI לDP אתה חייב לקנות מתאם DVI-DP אקטיבי.

פורסם

באתר של היצרן רשום שהכרטיס הוא בעל טכנולוגיית Eyefinity.

פורסם

לפי מה שאני יודע, למרות שיש 4 יציאות לכ.מסך, השימוש מוגבל לשלושה מהם. ובנוסף, אתה חייב להשתמש ב DP להרצת שלושה מסכים במקביל.

ובגלל שיציאת ה DP אינה אקטיבית, תצטרך מתאם ליציאה או מסך מתאים.

גם בלינק שהבאת בפוסט הראשון, תחת "מפרט טכני" רשום Triple display support

בעצם, קבל את הבשורה מפי החברה:

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5770/pages/ati-radeon-hd-5770-specifications.aspx

ATI Eyefinity multi-display technology2,3

Three independent display controllers

Drive three displays simultaneously with independent resolutions, refresh rates, color controls, and video overlays

Display grouping

Combine multiple displays to behave like a single large display

2.Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector

3.ATI Eyefinity technology works with games that support non-standard aspect ratios which is required for panning across three displays

פורסם

באתר של היצרן רשום שהכרטיס הוא בעל טכנולוגיית Eyefinity.

רק eyefinity 6 מאפשר יותר מ3 מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים