עבור לתוכן

עזרה בקניית מסך 26/27 חדש

Featured Replies

פורסם

עד היום המחשב שלי היה מחובר למסך טלויזיה אינפיניטי 26 אינץ.

אתמול המסך שבק חיים והוא נדלק פעם כן פעם לא.

אני שוקל לקנות מסך חדש(או שאנסה לתקן את הקיים) קיבלתי הצעת מחיר לסמסונג LCD-TV 27"W SAMSUNG P2770HD 5MS ב1890 ש"ח.

אשמח לקבל חוות דעת/הצעות אחרות סביב אותו מחיר בגדלים של 26/27 לכל היותר.

השימוש העיקרי למסך הוא סרטים/משחקים.

הנושא דיי דחוף כי אני בלי מסך משמע בלי מחשב אז תודה מראש לכל מי שנרתם לעזור :)

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאין היענות גדולה למרות שמס' הצופים הוא ממש גבוה אז אני אנסה להתמקד!

ראיתי שאין מבחר גדול בגדלים האלו אז אני אשאל ככה מה עדיף p2770hd t260hd t260???

אם אפשר לציין הבדלים פחות או יותר....כמובן שאם יש המלצות טובות יותר לא להתבייש רק בבקשה שמישהו יגיב אני תקוע ועוד בתקופת מונדיאל....

פורסם

מכיוון שה-T260 ו-T260HD הם ברזולוציה של 1920X1200, רצוי שתציין את כרטיס המסך כדי לדעת האם בכלל לטרוח. קח בחשבון שברזולוציות גבוהות תצטרך כרטיס מסך רב עוצמה ואם תרצה לשחק משחקים חדשים, תיאלץ לשדרג בערך כל שנה וחצי-שנתיים.

פורסם

למה שלא תקח מסך 32 .תוכל לראות סרטים ולשחק בכיף הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל הכרטיס מסך שלי הוא hd4870 512 ואני שוקל לשים עוד אחד בכרוספייר בקרוב.

כמו שראיתם יש פה התלבטות בין סדרת הt260 לp2770 והשימושים הם משחקים סרטים טלויזיה(צריך חיבור scart או rca) ועבודה שולחנית(זו הסיבה שאני לא רוצה 32 כי אני אתעוור מלשבת מול המסך).

פורסם

אפשר לשאול מה רע במסך 23 או 24 אינץ'? כי קשה מאוד למצוא מסך איכותי במסך סביר בגדלים של 26/27 אינץ'...

פורסם
  • מחבר

כשמחברים שלטים למחשב ורוצים לשחק ממרחק של מטר+ בפרו או בניד פור ספיד או בכל משחק אחר 24 זה לא מספיק...

מה שכן התחלתי לשקול להביא מסך 17 פשוט לשימושים של גלישה וכו' ובנוסף להביא 32 (אם זה עוזר בבחירה) לתליה על הקיר עם זרוע לשימושים של גיימינג וסרטים...

אז אם אין לאף אחדג המלצות ל27/27 אני אשמח לשמוע המלצות ל32 איכותי

פורסם
  • מחבר

הקפצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים