עבור לתוכן

זקוק לחוו"ד על Samsung i900 Omnia

Featured Replies

פורסם

המכשיר מיועד לאחותי, הדברים החשובים:

אמינות,

ממשק משתמש פשוט יחסית לWINDOWS MOBILE.

פורסם

לא, לא ושוב לא!

יש לחבר שלי אומניה שנה בערך והוא רק מצטער על זה!

מכשיר איטי וכבד, מפוצץ באגים, מסך מגע בין הגרועים שראיתי.

הממשק פועל נורא לאט, הממשק משתמש שסמסונג שמו עם הווידג'טים והתפריט המיוחד לא עושה חייל עם המכשיר והוא רק מאט אותו.

בקיצור,

בשימוש יום יומי הוא גרוע לחלוטין בכל פרמטר אפשרי כמעט. וביחס למכשירים שיש היום אני לא רואה סיבה לקנות אותו, הרי באותו מחיר תוכל למצוא מכשירים הרבה יותר טובים.

מה אחותך צריכה?

היא באמת תעשה שימוש ב-WM? אם לא, חבל לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה כזו, ואם כבר, רק HD2 מריץ אותה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

נוסיף כמה נתונים, הI900 עולה כ1400 ש"ח, הHD2 עולה כ1000 ש"ח יותר (2400 בסך הכל), שזה הרבה מעבר לתקציב שלה שיכול להגיע לכל היותר ל1500.

היא רוצה מכשיר עם WINDOWS MOBILE, בגלל האפשרויות של OFFICE, גלישה באינטרנט, הפעלת סרטים בDIVX / XVID ועם מסך מגע.

אתה מציין שבמחירו יש אלטרנטיבות טובות יותר, האם תוכל לציין כמה מהן?

פורסם

חפש HTC Hero או Samsung Spica יד שנייה (למרות שה-Hero לא תומך ב-Divx/Xvid, ניתן לבצע המרה בקלות בעזרת תוכנות מתאימות).

ה-Omnia הוא מכשיר בינוני ולמרות שהוא יחסית סביר בתור מכשיר עם WM, בהשוואה למתחרים האחרים בשוק הוא מכשיר גרוע במחיר כזה.

פורסם
  • מחבר

שניהם לא מכשירי WM, ולפי הביקורות, עדכן אותי אם פתרו את זה כמו שצרך כבר, לשניהם יש בעיה עם עברית.

בנוסף, יד שנייה זו לא אפשרות כאן. אז אם מתייחסים לאותה קבוצת מחיר, אז שהיה חדש מול חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים