פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים תשים לב כשאתה רושם SUשאמורה לקפוץ לך הודעה בפלאפון.אני גם נתקלתי בזה.וגם מה הודעת השגיאה שרשומה לך?
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים צודק! זה קפץ במכשיר ולא שמתי לב זהו, הצלחתי להחזיר את ה-Logoאים המקוריים, ומתוך המדריך הייתי צריך רק את סעיף 4 בשביל זה.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים שאין קובץ odex בנוסף לapkככה הapk הוא אוניברסלי ולא ספציפי למערכת מסויימת
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים ואללה... :errrr:צריך איזה אינציקלופדיית אנדרויד לזה, זה כבר מגוחך... ובנימה אחרת..Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UKרק עזב את אנגליה... חגים בישראל באו בזמן מה זה לא טוב..
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים כן...חשבתי זה יצליח להגיע לפני תחילת שבוע הבא (חמישי-שישי) אבל זה לא... אני כבר כולי ככה
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים חוסר המזל עם המכשיר הזה ממשיךהמכשיר של אחותי הפסיק לעבוד פתאום, מכשיר לא פרוץ וללא רוטעבד כמה ימים, היום היא קמה והמכשיר לא נדלק.
פורסם 2010 באוקטובר 115 שנים אני סוגד לXDAהוספת מצלמה לVIBRANT... אין גבול למודינג לאנדרואיד, פשוט אין גבולטוב, זה כבר שיא חדש לדעתי ב"מודינג" לפלאפוןלכל מי שיודע ההבדל העיקרי בין הסוגים השונים של הגלקסי S הוא המצלמה הקדמית שיש בI9000חוץ מזה הכל די דומה... דומה עד לרמה של החומרה הפיזית... מקום למצלמה יש, פשוט אין מצלמההפתרון? דוחפים לשם מצלמהhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=770854
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים חוסר המזל עם המכשיר הזה ממשיךהמכשיר של אחותי הפסיק לעבוד פתאום, מכשיר לא פרוץ וללא רוטעבד כמה ימים, היום היא קמה והמכשיר לא נדלק.האוץ :s05:אולי הסוללה מתה?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים חוסר המזל עם המכשיר הזה ממשיךהמכשיר של אחותי הפסיק לעבוד פתאום:-\עד שסוף סוף נפלת על מכשיר עם GPS תקין...
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים אני מאוד מאוד מקווה שמדובר בסוללה דפוקהחבל שהמכשיר הזה לא נדלק בחיבור ישיר למטען
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים בעיה חדשה כשאני מנסה לצלם, הוא רושם לי ש"יישום המצלמה נסגר בשל היעדר מודול מצלמה" יש למישהו רעיונות? ניסתי כבר: Factory Reset, זה אמנם מחק את כל התוכנות, אבל לא את ה-ROM וזה לא עזר. יש דרך לחזור למצב הכי התחלתי של המכשיר? כפי שנמכר מהחנות?
פורסם 2010 באוקטובר 215 שנים הבעיה שלך נובעת מזה שאחרי שעשית רוט לא החזרת את הקרנל המקורי של JP4פשוט תצרוב אותו שוב (רק את הקרנל) דרך ODIN והבעיה תיפטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.