פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים השאלה זה אם זה תקף גם כאשר אתה מחליף רום מגרסא ישנה יותר (JPH, כן, אני מתכנן תוכניות )?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים לדעתי לא, אבל שוב, אני אישית חושב שעדיף לפעול ככה כשרוצים להתקין רום:1. לגבות עם CLOCKWORK RECOVERY את המצב הקיים כדי שתמיד יהיה למה לחזור.2. לגבות אנשי קשר ולוח שנה עם KIES , הודעות SMS עם אפליקציית SMS BACKUP & RESTORE , ורשימת אפליקציות מותקנות עם APPBRAIN , בדגש על רשימה בלבד ולא את האפליקציות עצמן.אחרי צריבת הרום והתקנת APPBRAIN , זה יוריד את האפליקציות מחדש מהמרקט (צריך לוודא קודם שהוא מסונכרן מול הרשימה הנכונה כי בדרך כלל כאשר צורבים רום אז הוא ייצור רשימה חדשה), שזה לדעתי עדיף כי לפעמים יש בעיות תאימות אם מגבים עם TITANIUM BACKUP ועוברים בין כל מיני גרסאות.3. לבצע FACTORY RESET.4. לצרוב את הרום החדש (וכן, להגדיר הכל מהתחלה...)
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים לא לשכוח לגבות את כל השמירות בציפורים זועמות...............עמרי הצלחת לעשות circle battery mod לגרסה של אורנג'?...
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחק לי את כל המסכי בית פרט לראשי בלאנצ'ר ועכשיו דורש כסף על ווידג'טים, ואני תהיתי איפה הגירסא בתשלום של התוכנה
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לא לשכוח לגבות את כל השמירות בציפורים זועמות...............עמרי הצלחת לעשות circle battery mod לגרסה של אורנג'?...עוד לא הגעתי לזה...אפילו רוט לא עשיתיאבל יש מצב שיהיה לי הרבה זמן בקרוב, עד שיעבור לי הג'ט לג :-\
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים Solidus Snake,יש לי ניסיון נהדר על TIKCOM ועוד יותר נהדר עם השולחה של 220V בקריון (הדוכן). יש שם בחורצ'יק חמוד עם שרות מדהיםתודה על ההצעה - יש למישהו אולי הצעות במרכז?
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים LOL הנהלת iandroid הורידה לי את ההורדות לרומים!אני לא מאמין ! - לא שאני זוכר בדיוק מה היה שם, אבל יכול להיות שצרפת תוכנות בתשלום לרום?...
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים לא בגלל זה "קיבלתי טלפון מקצין הבטחון של חברת סאני אלקטרוניקה בטענה כי הקישור מוביל להורדה של רום שבבעלותם ואשר מפר זכויות יוצרים.עכב כך הסרתי את הקישור."
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים עמרי, צריכת הסוללה עם JM9 אצלך גבוהה יותר מאשר בממוצע?... אם אני לא מכבה את ה Data, המכשיר מרוקן את הסוללה מהר יחסית.
פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים נופ, עדיין סטוקי. היא רצה די טוב גם בלי הצורך בזה לבינתיים.ייתכן שהמכשיר איבד את הכיול עם הצריבה, אנסה לאפס אותו. 10x.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.