פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים אין לי מושג. הניסיונות שלי להוציא את הקובץ מהשרתים שלהם גובלים ב DDOS. בכל מקרה, בגזרה של העברית העניינים הרבה הרבה יותר טובים. רע: תפריטים מיושרים משמאל לימין... לוח שנה כנ"ל קביעת שפה משפיעה על השפות בחייגן חכם. חייבים למצוא לזה פתרון... הטוב: סוויפ בעברית ג'ימייל, אקסצ'ינג מיושרים לימין פי-קס כולל כותרות, תוויות ותוכן.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים עם כל הכבוד לפרויו בכלל ול JPO בפרט, נראה שהיא לא כזאת "בשלה" על הסמסונג... לא יותר מעיקלייר, לפחות.חפשו ת'ראד בשם froyo vs. Eclair - we might have a problem בפורום "כללי" ב xda (של ה I9000). יש שם כמה טענות די נכונות.
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים כל הטענות שהם העלו שם מתבטלות כשאתה צורב את ה-tayutama super-light, ה-ROM הכי מהיר שעבדתי איתו, פשוט אין לי את הבעיות שהם מתארים ואני עובד בלי Lagfix, הוא מבוטל אצלי קבוע. אבל איכות ה-GPS ב-JM9 בהחלט גורמת לי לקוות שניתן לסדר את ה-GPS ברמת התוכנה. רגע! עכשיו קלטתי שאני יכול לשלב ביניהן ותהיה לי גם עברית סבבה וגם GPS תקין ALpha, מאיפה הורדת JM9?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים כמו שאתם יודעים החזרתי את המכשיר שלי וקיבלתי החזר, עכשיו משנכוותי קשות עם חנויות בחו"ל (שאגב מעכשיו לא יקבלו מכשירים לתיקון בטענה שמוד השלושה כפתורים לא עובד) הייתי רוצה לקנות את המכשיר בארץ - יש למישהו המלצה לחנות בארץ שמוכרת את המכשיר במחיר שפוי (כלומר מתחת ל 3K) ועדיין מומלצת עם רמת שירות גבוהה? (ראיתי שיש בזאפ מלא חנויות שמוכרות בפחות מ-3K אבל לא ידעתי אם יש טובות יותר וטובות פחות - האם למישהו יש ניסיון?)
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים *sigh*http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=103378720844078541500.000494790ad0dd770e674&t=h&z=15וזה עוד על אופניים...צריך לנסות עם endomondo.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.