עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

יש מצב אתה מצרף את הקבצים של הGPS מהגרסה שלך?

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כמובן, רק תזכיר לי איפה אני מוצא אותם.

פורסם

/system/bin/gpsd
system/etc/gps.conf/
system/etc/jupiter.xml/

בוא ננסה מאלה

פורסם

תהנה.

http://jump.fm/YVJIW

ואל תשכח לבצע Delete/Erase GPS Data אחרי הדריסה.

פורסם

תודה, מישהו מהארץ ניסה וראה שזה עובד?

עובד חלק!

רק תיקרא הכל ותפעל לפי ההוראות אחד לאחד( תשים לב לגרסאות לפי מה שכתוב )

פורסם

תהנה.

http://jump.fm/YVJIW

ואל תשכח לבצע Delete/Erase GPS Data אחרי הדריסה.

תודה. למעשה רק שני קבצים שונים שם, jupiter.xml ו glgps_samsungJupiter.

כן אני זוכר למחוק את המידע למרות שהלוק זאת כבר לא בעיה אצלי כ"כ. נבדוק בהזדמנות הראשונה.

פורסם

טוב, על-סמך נסיעה אחת בת חצי שעה לבינתיים, ה GPS של JM9 שואף לשלמות (כן, שלמות). תנסו, תבינו.

הפיקס שמתקבל עם GPS Test יציב ומאפשר מס' רב של לווינים (מגיע ל 11), עם DB יחסית גבוה. מדי פעם יש דרופ ל 7 או 8, אבל לא פחות מזה. הדיוק עדיין מתנדנד בין 5 ל 10 מטרים, אך עם Waze זה נראה שעובד נהדר.

כל הכבוד!!! :yelclap: יותר מדי חוות דעת טובות על ה GPS בקושחה הזאת, כנראה שהוא באמת פועל טוב איתה!

עכשיו יש לי שאלה של ילד תמים...

אם סמסונג הצליחו כבר לפתח קושחה טובה ל GPS, איך זה שבגרסאות הפרויו החדשות המצב לא כזה טוב כמו ב JM9? יכול להיות שעם פרויו זה פשוט לא מסתדר?

amadey, אנחנו שומעים יותר מדי קולות שה GPS ב JM9 מצוין. יש מצב לשלב אותו ברומים החדשים שלך?

מבחינתי עכשיו המכשיר מושלם חוץ מה GPS...

פורסם

אני זוכר את ה- Israeli pack עם ה-eclair המקורי, הוא עשה לי בעיות עם Mail for exchange.

פורסם

האקסצ'ינג בגרסה של אורנג מושלם ;D

רק שמישהו כבר יעלה את הגרסה הנקיה בבקשה...

פורסם

אין אנו יודעים אם שילוב קבצי ה GPS בקושחות אחרות יפתור את הבעיה. על סמך אותם פיקסים שנלקחו מהאפיק והקפטיבייט בזמנו, לא היו שיפורים מפילים. אבל, לכו תדעו...

פורסם

אבל כאן מדובר בקושחה של אותו מכשיר, יש סיכוי טוב יותר שזה יצליח. למשל amadey הוסיף ב WJPA שלו את קבצי ה GPS מ JPO והיה שיפור. שווה לנסות.

נחכה לרשמיםמ m1ke שעשה את זה. השאלה אם אלו הקבצים היחידים.

פורסם

אפשר לזרוק את גירסת אורנג' לפח

חלבתי ממנה את כול הטוב שיש בה :)

פורסם

משעשע, JPO תפקדה אצלי יותר גרוע מ JM1 שהגיעה עם המכשיר. כעת מדווח מנסיעה ללקוח, עם חיוך רחב על הפנים - הדבר הזה סוף סוף עובד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים