עבור לתוכן

דיון ראשי- סאמסונג Galaxy S (או- SGS 101)

Featured Replies

פורסם

צרף My Tracks אחד בזמנך החופשי. :xyxthumbs:

• תגובות 3.3k
  • צפיות 313.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב, על-סמך נסיעה אחת בת חצי שעה לבינתיים, ה GPS של JM9 שואף לשלמות (כן, שלמות). תנסו, תבינו.

הפיקס שמתקבל עם GPS Test יציב ומאפשר מס' רב של לווינים (מגיע ל 11), עם DB יחסית גבוה. מדי פעם יש דרופ ל 7 או 8, אבל לא פחות מזה. הדיוק עדיין מתנדנד בין 5 ל 10 מטרים, אך עם Waze זה נראה שעובד נהדר.

איך התמיכה שלו בעברית?

פורסם

אפסית, כמו עם כל קושחת JM. צריך להוסיף.

פורסם

השאלה אם אפשר להביא אותה למצב מתפקד :) שאשלח מיילים וטקסטים לא יופיעו לי בפסיקים ונקודות, למשל.

פורסם

כמובן. מספיק שתתקין Israelpack מהמרקט בתור התחלה בשביל שתהיה לך עברית ל Web ולסמסים (עם מספרים הפוכים בסמסים/מייל, כותרות הפוכות במייל).

אחרי שתתקין אותה, בשביל הסמס אתה ניגש לתפריט הגדרות ואת ה Input Mode משנה מ GSM alphabet ל Unicode.

פורסם

האם יש סכנה בהזמנת מכשיר מEBAY, שאני אתקע בלי קומבינציית שלושת המכשירים?

אריאל

פורסם

תמיד יש סכנה, גם לא מאיביי, ולפי מה שאני קורה כבר מזמן יש פתרונות בטוחים לבעיה הזאת.

אם זה יד שניה אתה תמיד יכול לשאול.

פורסם

תמיד יש סכנה, גם לא מאיביי, ולפי מה שאני קורה כבר מזמן יש פתרונות בטוחים לבעיה הזאת.

אם זה יד שניה אתה תמיד יכול לשאול.

קבל תיקון, מAMAZON, אבל אני מאמין שזה לא משנה.

המכשיר חדש מהקופסה.

התיקון של זה, הבנתי שזה להתעסק עם חומרת המכשיר, ואני לא רוצה לעשות את זה.

או שאני לא יודע על דרך אחרת?

פורסם

מישהו לא בארץ ניסה... אתה תיהיה היהודי הראשון.. אי אפשר להאמין לגויים האלה תאמין לי.. ;D

פורסם

מישהו לא בארץ ניסה... אתה תיהיה היהודי הראשון.. אי אפשר להאמין לגויים האלה תאמין לי.. ;D

:lol: :lol:

ועוד שאלה/בקשה:

מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט איך להתקין הרשאות, ולהתקין גירסאות שונות של הקושחות, וכד'?

פורסם

צרף My Tracks אחד בזמנך החופשי. :xyxthumbs:

היא לא ממש עובדת משום מה (ואפילו קורסת), אז פשוט תיאלץ לסמוך על המילה שלי, או לנסות בעצמך. :cool2:

יכול להיות שאני מפספס משו?...

פורסם

לא, לא נראה לי...כנראה יש לה רגישות לGPS טוב :nixweiss:

פורסם

תוכנה מזוהמת... הדרך היחידה בה היא מציגה לי היכן אני נמצא זה במצב לווין, וכשאני מבקש לשמור או לחלוק URL, היא קורסת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים