פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים לפי מה שאומר amadey עדין יש בעיות אפילו עם התיקון.. כלומר מספיק לי באפליקציה אחת לראות הפוך ואני חוטף קריז
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים העברית באינטרנט פיקס.כתיבת טקסטים בעברית פיקס.עברית בדואר גוגל פיקס.עברית בCONTACTS פיקס.זה כל מה שאני צריך כרגע.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים יש לך APNים מוגדרים ברשימה? אם אין, התוכנה לא תפעל. האם התקנת Israeli Pack? -אין -התקנתי והפעלתי וזה עדיין לא עובד ועדיין הרשימה ריקה....
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים Israel Pack כבר לא ממש עובדתהבחור שהכין אותה החליט להתחכם עם פתרון הרבה פחות מוצלח (לטעמי) של סקריפטים.אם אתה באורנג' תשלח הודעה שבה ota למספר 999ישלחו לך את ההגדרות הסיסמה היא 0000
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים -אין -התקנתי והפעלתי וזה עדיין לא עובד ועדיין הרשימה ריקה.... רק שאלתי אם התקנת, לא הצעתי לך להתקין לא נורא, תעיף את זה ותהנה. בעקרון אני הגדרתי את ה-APN שלי ידנית וזה עובד סבבה.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים תלוי איך הגדרתאם אתה באורנג' לא מספיק להגדיר uinternet ו שם משתמש orangeכלומר זה מספיק לשימוש במכשיר, אבל בWIFI TETHER מחשב לא יקבל ככה אינטרנטההגדרות קצת יותר ארוכות וכוללות שרת פרוקסי, פורט יציאה וכו'[br]פורסם בתאריך: 17.10.2010 בשעה 21:21:05אגב, מי שהתקין JPAמה מופיע לכם בKIES כשאתם לוחצים על UPGRADE FIRMWARE?האם זה pda:jpa phone:jpb csc:jpa?
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים טוב בעזרת עומרי (התותח )התקנתי לעצמי JPA ואני רוצה לעשות רוט? איך אני עושה אותו? בעזרת מה? ואיזו מקלדת בעברית להוריד?
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים צורב את זה כPDA בODIN(כמובן בלי PIT/REPARTITION)http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=419079&d=1287007976
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים איך אני מוריד את כל הקקה המוסלמי הזה מהמכשיר שלי? זה לא מופיע בSGS TOOLS להורדה
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים שוב, לדעתי הכי פשוט להתקין את הרום המבושל הזה שמבוסס על :JPA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=807848הוא מגיע כבר עם ROOT ו RECOVERY כמו שצריך, ולא מכיל שום אפליקציה מוסלמית.אני באמת לא מבין למה לצרוב עם ODIN , לעשות ROOT , ואז להתחיל להסיר אפליקציות מוסלמיות כשיש רום מוכן שמתקינים בשנייה בעזרת CLOCKWORK RECOVERY שכל זה כבר מסודר אצלו כמו שצריך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.