פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים עשיתי נסיעה עכשיו בת"א עם JPM התוצאות פשוט מביכות בכל רחוב שפניתי, רק אחרי כמה עשרות מטרים בפניה הוא אמר לי לפנות (וכמובן שהמיקום על המפה היה בהתאם) כאילו יש דיליי מטורף בין הGPS לתוכנה.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים אנו משלים את עצמנו לשווא... מעולם לא היתה התייחסות רשמית של סמסונג לנושא (איזו מפגרת ב Twitter שמאז לא פצתה הגה לא נחשבת), לפיכך אני די בספק אם זה אי-פעם יסודר. ייתכן שעם גרסאות מסויימות הוא יתפקד טוב יותר, כמו שקרה עם JPC/JPH, אך זה לעולם לא יטופל כהלכה.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים בנועה לרומים - ההבדל המשמעותי שהרגשתי במעבר בין הרומים היה בין ה JF3 ל JPHכול שאר הרומים מרגישים לי אותו דבר ( JPK , JPM)זו דעתי ...
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים המכשיר שלך לא אמור להגיע השבוע?מעניין איך הוא יתפקדהוא מגיע בדואר, אז זה לכל המוקדם שבוע הבא אני מאמין.שנית, אני די משוכנע שה GPS בו יהיה מחורבן.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים המכשיר שמגיע בדואר אמור להיות חדש לחלוטין מהסטוק האחרון... אז במידה וגם בו ה GPS לא מתפקד כמו שצריך, אין מה לשלוח אותו שוב. זה פשוט לשלוח אותו למישו אחר שלא ממש זקוק ל GPS. וחבל, מאחר והמכשיר עונה על כל הדרישות, מלבד ה GPS שהיא לכשעצמה דרישה חשובה.
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים הממ... בעייתי. פשוט אינני מעוניין במכשיר אחר. הייתי רוצה להאמין שה GPS יתפקד, אבל אני די בספק... :-\
פורסם 2010 באוקטובר 1615 שנים מלבד המסך יש לו גם יכולות מולטימדיה נהדרות (כל מכשיר של HTC מפגר בתחום, למעשה כל מכשיר אחר בשוק נכון להיום), התמיכה ב BT 3 עם אחלה סטרימינג ב A2DP והמשקל.
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים בעקבות OMRIJ התקנתי היום את הגירסה של Tayutama פלוס התיקון לעברית שיש בה את המקלדת של אורנג'.נראה ממש טוב.כשיצא הSUPER LITE אני יפרמט ויתקין אותו.רומים מבושלים זה סוכר. ;D
פורסם 2010 באוקטובר 1715 שנים מישהו ניסה כבר את z4mod? נשמע פרויקט נחמד, והמפתח הראשי הוא אפילו ישראלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.