פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים Dear Sagi We are pleased to inform you that your device has been replaced and dispatched. Your device was dispatched by Int Signed Mail (3-7 Days). Should you have further queries about the replacement, please feel free to contact us at sales@clove.co.uk Thank you. ממושמעים. שולחים לי את זה חזרה בדואר רגיל, כפי שביקשתי.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים רום רישמי 2.2 JPM יצא לאור?http://www.xda-developers.com/android/i9000-enjoys-official-froyo-upgrade/
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים כפי ששוער כבר אתמול ע"י OMRIJ. מגניב.*עדכון : עדיין לא רשמי(?!), על סמך תגובות אחרונות בת'ראד הרלוונטי...
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים איזה מעצבנים הם. שיחליטו כבר...בכל מקרה כנראה הרום 2.2 JPJPAשל המזרח התיכון הוא יהיה האחרון? שיתאים לנו מבחינה של ימין לשמאל וכו'?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים לא מכיר I9000 שעולה פחות מ599$... תחפש בEBAY אולי תמצא מציאה.ואיפה ניתן לקנות אותו ב600$?והאם כדאי במקום הI9000 לקנות את הקפטייביט? האם העדכונים באותו הקצב?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים למה אתה נעול דווקא על ארה"ב.יש מחירים טובים באירופה, וזה יותר קרוב למשלוחים.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים ואיפה ניתן לקנות אותו ב600$?והאם כדאי במקום הI9000 לקנות את הקפטייביט? האם העדכונים באותו הקצב?תנסה באמאזון, ראיתי שם.לא מניסיון אבל מה שראיתי כמות העדכונים לגרסאות האמריקאיות של המכשיר נמוכה בהרבה.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים למה אתה נעול דווקא על ארה"ב.יש מחירים טובים באירופה, וזה יותר קרוב למשלוחים.כי אין מי שיביא לי מאירופה ואז אני אצטרך לעבור במכס אם ישלחו את זה לארץ.בנוסף גם אם יהיה מישהו שיביא לי מאירופה אני אצטרך לשלם את המיסים שם.
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים אתה יכול. לשלוח לארה"ב... ומשם יביאו לךבארה"ב אין מכס?שאלה אחרת-מישהו מכיר חנות בהולנד/בולגריה שניתן לקנות את המכשיר?
פורסם 2010 באוקטובר 1415 שנים יש מיסים בחלק מהארצות אבל עד כמה שידוע לי הם זעומים לעומת המיסים שבארץ :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.