פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים JPJPA אמורה להציג עברית תקינהבקשר לצילום:אל תעזוב את החץ אחורה לפני שאתה לוחץ על הHOME
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים שלום לכם!מישהו יודע מהיכן ניתן לרכוש SAMSUNG GALAXY-S מארה"ב במחיר סביר?בהתחלה שמתי עין על הקפטייביט דרך AT&T ב500$, אבל אני מעדיף לקנות את הדגם המקורי בגלל הקרינה הנמוכה מאוד שלו וגם בגלל העדכונים השוטפים שלו.אשמח להצעות מהיכן ניתן לקנות במחיר סביר של 500-550$אריאלאשמח אם תענו לי.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים JPJPA אמורה להציג עברית תקינה בקשר לצילום:אל תעזוב את החץ אחורה לפני שאתה לוחץ על הHOME אני לא עוזב זה ישר זורק החוצה! אשמח אם תענו לי. לא מכיר I9000 שעולה פחות מ599$... תחפש בEBAY אולי תמצא מציאה.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים עזוב, לא קריטי גם ככה עוד כמה דקות אני בטח יעבור לגירסה החדשה של המזה"ת
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים טוב, חפרתי קצתאם משנים את הCSC ל EGY או XSS הוא יוסיף את המרקטadb shellam start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.Preconfig/com.android.Preconfig.Preconfig
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים עזוב, לא קריטי גם ככה עוד כמה דקות אני בטח יעבור לגירסה החדשה של המזה"ת מה זה ה-ROM הזה? הוא רישמי?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים סמסונג שחררו את הקוד מקור שלהם... מה שאומר שעכשיו החברים בXDA יעברו לOVERDRIVE מטורף בנושא הרומיםרק לחכות עכשיו ל2.2 נורמלי לקטיבייט שלי, מי יתן לCYAN ישחרר את שלו
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים מה זה ה-ROM הזה? הוא רישמי?סביר להניח שכל הרומים האלו רשמיים, פשוט לאזורים שוניםהרומים של המזרח התיכון תומכים בערבית, אז העברית מוצגת נכוןסמסונג שחררו את הקוד מקור שלהם... מה שאומר שעכשיו החברים בXDA יעברו לOVERDRIVE מטורף בנושא הרומיםרק לחכות עכשיו ל2.2 נורמלי לקטיבייט שלי, מי יתן לCYAN ישחרר את שלועד שיצא רום של cyanogen יהיה i10000 ואולי i11000
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.