פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים חשבתי שהוא עובד רק עם 2.1? oneclickroot עבד רק עם 2.1 אבל זה SUPER אגב, יש פה מישהו עם הרום של אורנג' שיכול לתת לי את ההגדרות המדויקות של הACCESS POINT שמופיעות אצלו? צילום מסך יהיה מצויין
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים שלום לכם!מישהו יודע מהיכן ניתן לרכוש SAMSUNG GALAXY-S מארה"ב במחיר סביר?בהתחלה שמתי עין על הקפטייביט דרך AT&T ב500$, אבל אני מעדיף לקנות את הדגם המקורי בגלל הקרינה הנמוכה מאוד שלו וגם בגלל העדכונים השוטפים שלו.אשמח להצעות מהיכן ניתן לקנות במחיר סביר של 500-550$אריאל
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים תגיד לי בדיוק מה אני צריך לעשות ולאן להיכנס ואני אעשה תודה ההגדרות נמצאות תחת settings-->wireless and network-->mobile networks-->access point names מופיע לך שם APN אחד או שניים? אתה יכול לתת לי צילום מסך של ההגדרות בתוך הAPN (צילום מסך עושים ע"י לחיצה על החץ אחורה ועל הHOME)
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים סליחה על הסטיה הקלה בנושא הדיון, אבל אפשר לעשות רוט בקליק גם למיילסטון?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים קיבלתי עדכון מ Clove - המכשיר יוחלף באחד מהסטוקים החדשים שיתקבלו בסוף חודש.
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים יש לי בעיההסרתי את waze ושבאתי להתקין מחדש ראיתי שבמרקט הוא תקוע על מצב "installing" ככה שאני לא יכול לעשות כלוםאז עכשיו זה לא מוריד וגם לא מתקין ואין לי משהו לעשות, יש דרך לגרום לזה להפסיק?
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים תודה ההגדרות נמצאות תחת settings-->wireless and network-->mobile networks-->access point names מופיע לך שם APN אחד או שניים? אתה יכול לתת לי צילום מסך של ההגדרות בתוך הAPN (צילום מסך עושים ע"י לחיצה על החץ אחורה ועל הHOME) לאן זה מצלם את זה? באיזו תיקיה? מצאתי
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים תלחץ על החץ אחורה, אל תעזוב אותו ותלחץ על הHOME [br]פורסם בתאריך: 13.10.2010 בשעה 23:06:08 יצאה גירסת רום חדשה JPJPA [br]פורסם בתאריך: 13.10.2010 בשעה 23:07:11זאת גירסה של המזה"ת
פורסם 2010 באוקטובר 1315 שנים אני פשוט לא מצליח, ברגע שאני לוחץ אחורה הוא זורק אותי מהמסך :kopfpatsch: נראה לי סאמסונג מוציאים עכשיו את כל הגירסאות אחת אחרי השניה, עם קצת מזל נקבל GPS עובד ויישור לעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.