עבור לתוכן

איך מומלץ לנקות את הקירור ?

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי ונדטה 2, אני רוצה לנקות אותו... איך הכי מומלץ לנקות אותו? ניסיתי עם שואב אבק, לא הצלחתי להכנס ממש עמוק כמו שצריך...

לחץ אוויר מאופיס דיפו יעשה את העבודה?

תודה

פורסם

כן יעשה את העבודה.

אם יש לך גישה למפוח קטן, זה פתרון מצויין.

פורסם

אני משתמש בספריי לחת אוויר..עם הקשית אתה מגיע לכל חור.. :xyxthumbs:

אל תשכח לתפוס את הלהבים של המאוורר..שלא יסתובב "סתם"...

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ להשתמש בלחץ אוויר בניקיון כל המחשב?

כלומר אני יכול לנקות איתו גם את הכרטיס מסך וכו'?

ובכלל, שאלה כללית שלא מצאתי איפה לשאול אותה - איך אתם מנקים את המחשב שלכם?

תודה!

פורסם

כן. עם לחץ אויר אתה מנקה את כל המחשב.

ככה אני מנקה.

רק זהירות!!! לא להפעיל לחץ אויר חזק מדיי על להבי המאוורר.

אם להבי המאוורר עדיין מלוכלכים לטעמך אחרי הניקוי, אתה יכול עם מברשת קטנה ואפילו עם מטלית.

לא כזו תורה מסיני.

תהנה.

פורסם

לא יודע, לי יש שואב אבק מטורף בבית, KIRBY למי שמכיר.

אני הופך את הצינור שלו שיוציא אויר, פשוט מטורף.

אגב, יצא לי לראות גם אנשים שמנקים את המחשב שלהם אצל פנצ'רמכר, יש להם את הצינו לחץ אויר הזה....

פורסם
  • מחבר

כן פעם חנות מחשבים ניקתה לחבר שלי את המחשב ככה (עם הצינור שמוציא אוויר)... זה פשוט העיף את כל האבק לעזעזאל חחחח

פורסם

אגב, לגבי הלחץ אוויר, יש סכנה לחלקים אלקטרוניים עם מרססים עליהם ממש מקרוב? כי זה ממש יוצא קפוא כזה כשמרססים מקרוב...

פורסם

סכנה ? לא ממש..רק אל תגזים..שיהיה בצד הבטוח ;D

פורסם

יש חנויות שמציעות היום ניקוי מחשב באיזה 90 שקל והן עושות לך עם קומפרסור.

אני פחות אוהב את השיטה הזאת מכיוון שאתה לא יודע איזה חלק יעוף בלחץ הזה וגם לאיפה יעוף צמריר אבק מהלחץ. אני מעדיף עם שואב אבק ששם אתה יכול לשלוט על העוצמה יותר טוב והוא גם יותר עדין. בכל מקרה, לא נורא אם נשאר קצת אבק פה ושם, זה לא צריך להיות חדר ניתוח. העיקר שתשאב מדי כמה חודשים וככה לא יצטבר אבק שיהיה תקוע. דרך אגב, אם יש לך מאוורר שתקוע על הקירור, כדאי שתשחרר אותו ותנקה את את הצלעות גם עם השואב.

פורסם

אני פחות אוהב את השיטה הזאת מכיוון שאתה לא יודע איזה חלק יעוף בלחץ הזה וגם לאיפה יעוף צמריר אבק מהלחץ.

לא צריך להגזים. כמו כל דבר בחיים, אם תעשה נכון, לא יקרה כלום.

10 שנים אני מנקה אבק במחשב רק עם קומפרסור ומעולם לא היה לי אירוע צמרירי או מקרה של "היו שלום ותודה על הדגים".

לא שואב לא פן ולא דברים דומים.

אגב עם לחץ אויר, להבדיל משואב, אין צורך לפרק מאווררים ולא כלום. הכל יוצא במכה הראשונה.

פורסם

למה צריך לפרק מאווררים עם שואב?

אין שום בעיה, אם אתה יודע מה אתה עושה. אם אתה לא יודע מה אתה עושה קומפרסור נראה לי פשוט משהו קצת חזק מדי לרכיבים אלקטרוניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים