עבור לתוכן

צריך המלצה לעכבר תקציב: 300~350 גמיש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט.

בעקרון רוב השימוש לי הוא :

- גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות.

- חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן.

- שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE.

- שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור.

- משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא.

בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת), עשה בעיות עם טרקשן וזיהו תזוזה ללא מאוספאד.

אני מוכן לשקול פד לעכבר אבל עדיף שלא.

התקציב גמיש וחשוב שהעכבר יהיה כמה שיותר נוח לעבודה ממושכת. וגלגלת עמידה מאוד (הגלגלת ב מיקרוסופט נכנעה אחרי חודשיים - הפסיקה לעבוד).

תודה מראש

פורסם

קיימות שתי טכנולוגיות שאמורות לפתור את בעית המשטח שלך.

1) microsoft - blue track

2) logitech-darkfield

לגבי (1) אז ככה מיקרוסופט מוכרת הרבה עכברים שעובדים עם הטכנולוגיה הזו , והמחירים די סבירים והגיוניים.

לגבי (2) עד לא מזמן הוצגה הטכנולוגיה הזו רק בשני עכברים mx-performance, mx-anywhere כאשר ה-anywhere לא רלוונטי עבורך בכלל ( קטן מיועד לניידים ) . לעומתו ה-performance עכבר מעולה אבל במחיר גבוהה מידי לטעמי 650ש"ח, עם זאת הוא עונה לצרכים שלך לגמרי, פונקצית ה-hyperscroll מיועדת לבעית הגלילה שלך. תוכל למצוא את הפונקציה הזו בעכברים אחרים של לוגיטק.

ניסיתי לענות לשאלתך, כעת אנדב את עצתי :)

לדעתי אם תוכל לשקול שימוש במשטח, אפילו פשוט. כדאי לך מאוד לרכוש את הg-500 של לוגיטק. היתרונות שלו לסוג העבודה שאתה מדבר עליה הם מדהימים. האבסורד הוא שזהו עכבר גיימינג.

אז ככה

יש לו את פונקצית ההיפר סקרול

יש לו יכולת לכוון את הDPI, וזה מעולה לשירטוט ( צריך לדייק לפעמים בתנועות קטנות )

יש לו 3 כפתורי בוהן, וזה מקצר תהליכים.

אני מאוד מרוצה מהעכבר הזה. אמנם לוקח קצת זמן להתרגל אליו, אבל ברגע שמתרגלים הוא פשוט מתגלה כעכבר מעולה!

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה לך על התגובה, בסוף קניתי את ה MICROSOFT WIRELESS LASER 7000, עכבר ה מייקרוסופט הראשון שלי (שלא בסיסי) ואני מופתע לטובה, קצת קשה לגרום לו לעבוד נכון עם משדר וויפי לייד המשדר של העכבר (אותו תדר עבודה) אבל עם מאריך USB הבעיה נעלמת.

העכבר פשוט מדהים מבחינת נוחות (בהתחשב בעובדה שעלה לי 260שח). בעית טרקשן קשה מאוד ויכולה להיות מעצבנת בטירוף אבל פתרתי את הבעיה עם משטח עור, נכון לא הפתרון הכי נפוץ שיש אבל עושה קסמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים