עבור לתוכן

שינוי מעגל של ראובס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לבנות א תהבקר מאוררים הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 אבל אני רוצה לשנות בוב כמה דברים ואני לא יודע איך אז אם מישהו מוכן לתת לי את המעגל הזה אחרי שהאו ערך אותו אנ ייהי מאוד מרוצה אז נה המה שאני רוצה לשנות בו :

1. שלכל למאורר יהיה מפסק שמבטל אותו

2. לבטל את המפסק שמבטל את כולם (אין בו צורך לפי 1)

ועוד דבר אני רוצה לדעת כמה וואט אני יכול לשים בכל אחד מהם כי אולי אני יעשה ל2 מאוררים בכל פוטנציומטר

תודה רבה לכולם ושבוע טוב אני ישמח לקבל עזרה

שקד

פורסם

המעגל של 4 מאווררים הוא בתכלס אותו מעגל של מאוורר 1 שמופיע קודם - משוכפל 4 פעמים

במקום לשים מפסק ב + 12 הראשי שנכנס לבאס תשים מפסק בכניסת ה + 12 V לכל אחד מהמעגלים הזהים - לפניי in של ה 317 והקבל

תבדוק בדפיי נתונים כמה זרם מקס' ה 317 בנוי להעביר ואל המדבקשה של המאוורר כמה מאוורר לוקח. אם הזרם לא 'אפסי' יחסית להגבלות של ה 317 תצתרך לחבר ל 317 גוף קירור (יש לו חור בשביל זה) (תפרק גופי קירור טובים מספקים גנריים שרופים) ואם הוא עדיין מתחמם ברמה שאי אפשר לגעת בו תשים מאוורר או תשים אותו במסלול האוויר של מאוורר קיים במחשב

אם אתה מחבר גוף קירור תשתמש אם מבודד סיליקון ופלסטיק מתאים אל הבורג (את כל אלה יש בספקים) כדיי לבודד את המתכת של ה 317 מהקירור ומהמארז של המחשב. חשוב במיוחד אם אתה שם כמה 317 אל קירור משותף

פורסם
  • מחבר

אל תידאג אני יקרר אותו טוב (כבר ישלי את הקירור) טוב אז נותר לי רק לעשות את ההזמנה מאריהב ולהתחיל לעבוד

תודה רבה עזרתה לי מאוד

שקד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים