עבור לתוכן

שינוי מהירות של מאוורר 120 מ"מ במארז

Featured Replies

פורסם

הוספתי מאוורר חדש של 120 מ"מ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5361&CatCode=554

אמור להיות די שקט לפי הנתונים, אבל בפועל הוא נשמע כמו טרקטור.

לדעתי המהירות שלו גבוהה, איך אני יכול לשנות את המהירות שלו למהירות נמוכה יותר?

פורסם

אם הוא חדש והוא נשמע כמו טרקטור אז הוא כנראה פגום.

אתה יכול לשמן אותו. תוריד את המדבקה, תרים את הפקק ותשים שמה טיפת שמן WD40.

פורסם

איזה דגם קנית בדיוק ? של כמה RPM ? בדוק את זה עם HWMONITOR (אם חיברת לחיבור 3/4 פינים)..

פורסם
  • מחבר

קניתי דגם של 800 RPM

לפי HDMONITOR הוא כרגע על 900 וקצת...

ואגב, המאורר הראשון שם ברשימה הוא ע 2200 RPM, אני מניח שזה של המעבד - מאוורר מקורי של AMD אגב, למה הוא מסתובב כל כך מהר? זה בלי OC.

עשיתי טעות בהרכבה וחיברתי את המאוורר החדש גם לספק ולכן הוא סתם הסתובב מהר יותר בלי קשר ללוח אם..

יש לכם רעיון מה לעשות לגבי המאוורר של המעבד? אני לא אחליף אותו בקרוב..חשבתי שאם אוסיף מאורר למארז זה אולי יקל עליו..טעיתי אגב..

פורסם

מה הבעיה עם המאוורר של המעבד?

תנקה אותו ותשמן אותו אם הוא מרעיש.

פורסם
  • מחבר

המחשב חדש יחסית - בערך חודש...קשה לי להאמין שהוא כבר צריך שימון..

הבעיה היא שהוא קטן..כמו כל המאווררים המקוריים של המעבדים..

פורסם

אתה מוכן להשקיע במאוורר וגוף קירור חדש למעבד?

פורסם
  • מחבר

עיקר הבעיה שלי היא שעוד לא יצא לי להחליף מאוורר של המעבד מעולם ואני מעדיף לא להתגלח על הזקן של עצמי...מעדיף לא לעשות נזק כרגע למחשב כי אני גם בתקופת מבחנים ואין לי זמן לזה..

פורסם

מה הטמפ של המעבד? יכול להיות שפשוט המאוורר מכוון בביוס לעבוד תמיד על מקסימום ללא צורך. תנסה להוריד את מהירות המאוורר דרך הביוס או דרך תוכנה ולבדוק אם הטמפרטורה נשארת בתחום הנורמלי.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של המעבד היא באיזור ה50, לפעמים 45-6 כשהוא לא במאמץ, סתם גלישה. המאיץ הגרפי על 50 בלי מאמץ.

זה כשהמאוורר של המעבד על 2200 RPM. זו טמפ' נמוכה? כדאי לי לשנות בביוס? איך משנים בביוס את המהירות מאוורר?

פורסם

אתה יכול לנסות לשנות את הRPM בביוס..שיעבוד במצב שקט..אבל זה יעלה את הטמפ'..ובטמפ' שלך זה לא מומלץ..

נסה לנקות אבק ולשמן את המאוורר..אם לא עוזר..אני ממליץ לרכוש את אחד מדגמי הALPINE של AC..ההתקנה אותה התקנה כמו הסטוק..די פשוט..

והרבה יותר שקט מהסטוק..

פורסם

אני הייתי ממליץ למרות הטמפרטורה הגבולית לנסות לשנות בביוס את מצב עבודת המאוורר למצב אופטימלי (לתת ללוח להחליט אם הטמפרטורה גבוהה מדיי). יתכן ועכשיו הוא במצב מקסימלי כל הזמן.

האפשרות צריכה להיות בתפריט POWER או משהו בסגנון ואמור להיות רשום במפורש CPU FAN SPEED\POWER שים לב לא לגעת במה שאתה לא מבין.

פורסם
  • מחבר

למה אתם מתכוונים טמפרטורה גבולית? ביחס למעבד מקביל עם מאוורר מקביל הטמפרטורה שלי גבוהה? או שאתם משווים ביחס למאוורר רציני יותר?

כמה הטמפרטורה האידיאלית?

מה הנזק שיכול לקרות אם הטמפרטורה תעלה? באיזה טמפ' זה יהיה מסוכן?

פורסם

הטמפרטורה שלך מצויינת למעבד. הוא יעבוד ככה גם עוד 10 שנים.

הבעיה היא שאם המאוורר יעבוד פחות המעבד יכול להגיע ל70-80 מעלות וזה כבר מתחיל להיות בעייתי. למרות שגם זה לא נורא שלי עובד ב70 מעלות.

בקיצור אין לך מה לדאוג כרגע תנסה להחליש את המאוורר ותראה מה קורה.

ד"א לא מצאתי את הטמפרטורות המומלצות באתר של AMD מישהו יודע איפה אפשר למצוא את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים