עבור לתוכן

מחפש ראוטר N עם שרת מדפסות פנימי וDUAL BAND סימולטני

Featured Replies

פורסם

האמת לא חזק בהגדרות אבל מנסיון אישי אצלי בבית, 5 נקלט פחות טוב מ-2.4 בשלוש נקודות שונות

פורסם

אכן התדרים של 5GHZ הם מעבירים יותר מידע אבל לטווח יותר קצר

ואילו ה2.4 מעביר פחות מידע לטווח יותר רחוק

פורסם

אכן התדרים של 5GHZ הם מעבירים יותר מידע אבל לטווח יותר קצר

ואילו ה2.4 מעביר פחות מידע לטווח יותר רחוק

בדיוק אותה כמות מידע על מה אתה מדבר לכל הרוחות?

פורסם

יש את ה DIR-825 שזה לדעתי בדיוק מה שאתה מחפש (אני יודע שאין אותו בארץ אבל אני לא נתקלתי בבעיו מיוחדות להביא אותו מחול)

פורסם

http://wifinetnews.com/archives/2007/01/5_ghz_or_bust.html

לפני שאתה צועק לכל עבר זאב זאב

תקרא קצת ותבין

ושיהיה לך נתב של 5GHZ אז תבין על מה לעזאזל אני מדבר

ציטוט מהכתבה

primarily, the signal power output restriction for 5 GHz. 5 GHz 802.11 standards can't send signals as far as 2.4 GHz for a good hunk of the band. (23 channels are available for 802.11 specs; there are technically 24 possible in a different configuration.)

פורסם

יש לי פתרון בשביל הdual band הסימולטני - תחברו נתב 5 גיגה לנתב 2.4 גיגה (זה אפשרי עשיתי את זה עם הנתב הישן שלי פעם) או להיפך עם שני רשתות אל חוטיות אחת של 5 גיגה והשניה של 2.4 יש סיכוי שזה אפילו יהיה יותר זול ומה שבטוח יותר קל להשיג בארץ בגלל כל המגבלות....

האופציה היחידה כנראה להשיג נתב כזה זה לקנות או להזמין אותו בחו"ל ואז יש סיכוי שיחרימו לך אותו במכס ;)

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על העזרה.

נתעלם שניה ממשרד התקשורת.

אני רוצה ראוטר סימולטני על מנת שיהיו לי שתי רשתות אחת של G ואחת של N. כמובן שהראוטרים שתומכים בN נותנים אפשרות של MIX סיגנל. אבל למיטב ידיעתי זה גורע את כל היתרונות של N.

הפיצ'ר הנוסף החשוב לי הוא PRINT SERVER פנימי של הראוטר.

הראוטר היחיד שאני ראיתי שנותן את האופציות האלה הוא הראוטר של APPLE.

ראיתי גם שBELKIN הוציאה ליין חדש של ראוטרים אבל הביקורות שקראתי שכל הפיצ'רים שלו מופעלים דרך מחשב שחייב לפעול.

השאלה האם יש עוד?

נ.ב.

אני יודע שאני יכול לקנות PRINT SERVER חיצוני אבל אני מעדיף לחסוך בחשמל :)

פורסם

עדיין לא הבנתי למה אתה מתעקש על 5GHz כי אפשר לעשות שתי רשתות עם שתי נתבים של 2.4 . למשל אתה שם אחד בערוץ 1 את השני ב 11 והם לא יפריעו אחד לשני (טוב אני לא מומחה גדול) .

עשיתי חיפוש קטן וזה הגיע מ IEEE_802.11 ב wikipedia

800px-2.4_GHz_Wi-Fi_channels_%28802.11g_WLAN%29.svg.png

ב5 גיגה יש יותר תדרים אבל לפי לינק שנתתי קודם אפשר להשתמש רק ב12 ערוצים בארץ (רוחב 10 מגה כל אחד) .

ואגב מה הprint server אמור לעשות? offload של שימוש במדפסת? להתחבר למדפסת USB ? לי יש מדפסת שמחוברת בכבל רשת ורק אשתי מדפיסה עליה והכל נעשה ברשת אל חוטית - פעם G , עכשיו N בmixed .

אם כבר יש לך נתב G אתה יכול לקנות נתב N שמתאים לצרכים שלך ואז לחבר אותו לרשת שלך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים