עבור לתוכן

החלפת העדשה והדיגיטייזר באייפון 3GS

Featured Replies

פורסם

החלפתי לחבר את העדשה שהוא ריסק באייפון שלו.

העדשה עלתה כ 15 דולר באיביי.

IMG_0084.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0086.jpg

IMG_0087.jpg

IMG_0088.jpg

IMG_0089.jpg

פורסם

יש דבר כזה להחליף רק את העדשה של האיפון? זכור לי שפעם אמרו שצריך להחליף את כל החיישן מגע עם זה, ככה שזה הופך לסיפור יקר.

יש את זה לכל הדגמים?

פורסם

הוא החליף גם את החיישן מגע, כתוב בכותרת

פורסם

עבודה יפה אריק..

יצא לי גם להחליף מסך לחבר לא מזמן (2G)

הקיט של DX חמוד - אני רואה שגם לך יש אותו ;)

פורסם
  • מחבר

יש דבר כזה להחליף רק את העדשה של האיפון? זכור לי שפעם אמרו שצריך להחליף את כל החיישן מגע עם זה, ככה שזה הופך לסיפור יקר.

יש את זה לכל הדגמים?

אפשרי להחליף רק את העדשה, אבל כמעט ולא סביר שתצליח להפריד בין העדשה השבורה לדיגיטייזר מבלי לשבור אותו.

אני גם לא רואה סיבה, 15 דולר מאיביי ויש לך גם עדשה וגם "חיישן מגע" וגם את כל הכלים שתצטרך, אז למה לסבול.

ותודה, הקיט הוא גם מאיביי

פורסם

ה 15$ זה כולל את המסך מגע?! איזה מחיר ריצפה.

אני שוקל לפתוח מעבדה לתיקון מכשירי אייפון...

פורסם

לך על זה.

עם דילים של 5 מסכים ב20 דולר לא הייתי חושב פעמיים אם היה לי זמן פנוי...

פורסם

זה באמת זול אני לא מכיר עוד מכשיר שהמסך מגע שלו כ"כ זול. זה כנראה או תחליף או מחודש אבל אם זה עובד לך טוב אז מצויין.

וד"א אפשר תמיד לנתק את העדשה צריך קצת ניסיון ולחממם טיפה את העדשה לפני. אבל כל הכבוד באמת קשה לעשות את זה פעם ראשונה טוב.

פורסם

אתה יכול לתת קישור לערכה הזאת?

פורסם
  • מחבר

זה באמת זול אני לא מכיר עוד מכשיר שהמסך מגע שלו כ"כ זול. זה כנראה או תחליף או מחודש אבל אם זה עובד לך טוב אז מצויין.

וד"א אפשר תמיד לנתק את העדשה צריך קצת ניסיון ולחממם טיפה את העדשה לפני. אבל כל הכבוד באמת קשה לעשות את זה פעם ראשונה טוב.

אפשר הכל!

השאלה מה הטעם כשהמחיר נמוך כל כך .

עבדתי שנתיים וחצי כטכנאי סלולר אז יש לי כבר טיפה ניסיון עם תיקונים כאלה :smile1:

פורסם

אהה נחמד גם אני הייתי בסלקום ירושלים שנה וחצי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים