עבור לתוכן

יש צורך ליקנות קירור ל 9800gtx+ שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לך את התוכנה של MSI בסטיקי..בדוק אותה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

איפו בסטיקי? אני מחפש פה בפורום קירור ואין פה משהוא ששיך לזה,בבקשה אחי תן לי לינק

פורסם

טעות שלי ..בסטיקי של פורום אוברקלוק ;D

פורסם

אולי יש תוכנה שיכולה לשים לי תמאוורר על 100%? כי במשחק הדרייבר מעלה לי אותו למקסימום 70

פעם הייתה לי תוכנה NVIDIA SYSTEM TOOLS ועכשיו היא לא פועלת ואומרת שהיא לא מזהה,יש תוכנה אחרת? ניסיתי RIVATUNER היא כתבה שהיא לא מזהה את הדרייבר,אני צריך תוכנה שעם אני ירצה אני הופך את המאוורר לאוטומט ואפשרות שאני שם ידני ובוחר ב 100%

ממליץ לך לנסות לעדכן דרייברים ולמצוא את בעיית ההתאמה עם rivatuner. מניסיון שיש לי עם הכרטיס שלי - hd 3870, המאוורר היה במצב עבודה של 25 אחוז בברירת המחדל שלו...לך תבין את היצרן הדפוק שהגדיר אותו למצב כזה.

כל מקרה, לאחר שהגדרתי אותו ב RIVATUNER למצב עבודה של 65 אחוז - הטמפרטורה של הכרטיס ירדה מ 70 בזמן מנוחה ל47 - 49 בזמן מנוחה. כמו שאתה רואה זה משמעותי בהחלט, ובגלל זה קשה לי להאמין שהקירור של הכרטיס שלך באמת מאמץ את עצמו לפי הטמפרטורה של הכרטיס שלך.

פורסם
  • מחבר

אבל נניח ואני מגדיר בתוכנה שיפעל על 100% ואז נניח בה לי להחזיק למצב אוטומט כמו שיש לי עכשיו,איך אני עושה את זה?,גם יש לציין שהיום שיחקתי בנסיף הפרסי החדש,ואחרי שעה של משחק הופעילו כמו משולשים אפורים באמצע המסך שנעלמים וחוזרים,אז מיזערתי תמשחק נתתי לכרטיס להיתקרר חזרתי למשחק ופיתאום הפסיק,לפי דעתי זה ארטיפקטים,עכשיו ניקיתי תמחשב עוד פעם והכרטיס במאמץ לא עובר את ה 80 במאמץ,אבל כניראה שהוא קופץ טיפה במעלה או 2 מתחילים ארטיפקטים

אולי יש מצב אתה מביא לי לינק ל NVIDIA SYSTEM TOOLS עדכנית שתומכת בדרייבר 196.45? כי פעם היה לי תתוכנה הזאת והיא הייתה מעעולה הכל היה מובן,ועכשיו שאני מותכן הוא אומר לי אין אפשרות לשנות תמהירות משהוא כזה

פורסם

תוריד את הNVIDIA TOOLS מהאתר שלהם..פשוט תקיש את זה בגוגל..

פורסם
  • מחבר

תוריד את הNVIDIA TOOLS מהאתר שלהם..פשוט תקיש את זה בגוגל..

זה מה שעשיתי וכניראה הוא הביא לי גירסה ישנה שלא ניתמכת בדרייבר שלי,בבקשה תביא לי תתכונה הכי עדכנית מהאתר של נוידיה,כי חוץ מדרייברים אני מבין כלום באתר שלהם חח

פורסם
  • מחבר

אז תשתמש בתוכנה של MSI..

סבבה אב לעם ירצה להחיר למצב אוטומט איך אני עושה את זה?

ואפשר ליצור שם פרופילים?

פורסם

יש לך מדריך בפורום אוברקלוק..תעיין בו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים