עבור לתוכן

עזרה בהגדרת רשת יציבה להעברת תכני FHD לסטרימר

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר.

הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית.

ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים?

דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת?

אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר?

בתודה מראש, עומר

פורסם

אני בספק אם אפשר להעביר 1080P ברשת אלחוטית N ללא בעיות. לי יש ראוטר N עם 3 אנטנות (TP-Link 1043) וכרטיס רשת N‏ PCI (של אדימקס) עם 3 אנטנות חיצוניות שממוקמות כך שהקליטה תהיה מקסימלית. ובכל זאת, 1080P לא מנגן חלק. המרחק בין הסלון לבין חדר העבודה הוא כ-10 מטר בסה"כ, ובדרך יש מסדרון פתוח. אני מעריך שמקרה שלך (ממ"ד) הסיכויים שתצליח לנגן 1080P ללא בעיות הוא עוד יותר נמוך.

פורסם

מה הbit rate של full hd אני הצלחתי להגיע לכ 30Mbps בערך בבדיקה שעשיתי מהחדר שינה (לא קו ישיר) (dir615)

אולי כדאי להגדיל את הbuffer כי עם הbuffer גדול מספיק לא צריכה להיות בעיה עם jitter (כל עוד יש לך קצב תעבורה סביר) .

דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת?

זה יותר קשור לעובדה שיש רשתות מתכת בתוך הבטון הזה ;) ונראה לי שמה שקורה בממד זה multipath fading זה עוד אמור לעבוד אבל לא בקצב מקסימלי.

אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר?

יש איזה פתרון של רשת דרך החשמל ואני לא יודע עד כמה טוב זה עובד אבל אם אני זוכר נכון זה בסביבות ה85 מגהביט . הכי אופטימאלי זה כבל רשת כי שם אין הפרעות יחסית לאוויר.

פורסם

הBITRATE הוא מקסימום שאני ראיתי זה 16Mb\s וזה סרט שהוא 1080P DTS.

פורסם

הBITRATE הוא מקסימום שאני ראיתי זה 16Mb\s וזה סרט שהוא 1080P DTS.

זה אומר שתקן N מספק רק צריך לעשות העברת מידע באופן אופטימאלי אולי צריך לעשות את זה בstreaming במקום בדרך של file sharing . עדיין אני לא נכנסתי לאיך שהstreamers האילו עובדים אבל אם מתקינים שרת של network streaming על מחשב המקור זה כנראה יעבוד יותר טוב.

פורסם

לא יהיה יותר פשוט לקנות HTPC? ואז עם אתה רוצה להוריד משהוא ,אתה יושב לך בסלון ,ומוסיף הורדה לטורנט בHTPC..וגם חסכת לעצמך חשמל ..

תחשוב על זה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים