פורסם 2010 ביוני 2615 שנים שבוע טוב, אני מתעניין ברכישה של טורבינה לצורך בניית דגם של טורבינת רוח אבל לא מוצא מקומות בארץ שמוכרים, ומחו"ל, המשלוח נורא יקראז, אם משהו מכיר...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים גם אני רוצה לבנות טורבינהחשבתי אל לקחת מאוורר רגיל ממתכת (כמו של מזגן) ולהאריך את הכנפיים אם כנפיים ארוכות חתוכות מצינור ביובהגנרטור הוא יותר בעיה. זה דיי סיבוך להשתמש אם מנוע AC (אין לו מגנטים) והמנוע DC היחיד שאני מכיר בכזה גודל זה מרדיאטור של אוטו - מנוע אם מברשות = חיכוך גבוה = בטח יהיה ממש לא יעיל בתור טורבינת רוח
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר לא מחפש משהו רציני מדי.משהו כזה יעשה את העבודה http://cgi.ebay.com/Permanent-Magnet-DC-Motor-Generator-Very-Good-Cond-/190407581481?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c552d1f29
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים לא הבנתי מה אתה מחפש את הכנפיים או את אלטרנטור (שמעביר את התנועה הסיבובית לחשמל).ובאיזה גודל זה צריך להיות?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים אני גר ברושלים אז אני מכיר את כשיוף אלקטרוניקה. אבל בכלל הייתי ממליץ לך לפרק ממכשיר ישן. כמו משחק של ילדים איזה מכונית על שלט או כל דבר שזז תמיד יש בהם מנועים מצויינים.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים תומך^אני פירקתי מקורקינט חשמלי מנוע מטורף של 24 וולט, בטח הוא יכול לשמש גם כגנרטור
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים כל מנוע חשמלי כאשר תסובב אותו ייצר מתח חשמלי.אין דבר כזה לכשיוף יש מנועים חשמליים, אני קניתי ממנו כבר כמה פעמיים.
פורסם 2010 ביולי 1815 שנים לא לכולם יש + הספק מוגבללא כל מנוע נותן זרם. רוב מנועי ה AC לא מכילים מגנטים אז בלי תוספת מתח מבחוץ לא תקבל ממנו כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.