פורסם 2010 ביוני 2515 שנים שלום לעוזרים !אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לאימיול בראוטר TP-LINK wr841nd תודה.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אוקיי, מה בעצם הבעיה?מעבר לזה אתה לא צריך לפתוח כלום כי שום דבר לא סגור. אתה כנראה מתכוון להפניית פורטים.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אני מתכוון לפתיחת פורטים לאימיולכי כשאני מתחבר לאימיול הוא על LOWID בגלל הראוטר...
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אני חוזר שוב:מעבר לזה אתה לא צריך לפתוח כלום כי שום דבר לא סגור. אתה כנראה מתכוון להפניית פורטים.לא הסברת בכלל מה הבעיה שנתקלת בה בביצוע ההגדרה.אם אתה מחפש מדריך יש לך ב portforward.com מסביר הסברים.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר אני לא יודע בדיוק מזה ההפנית פורטים...הסתכלתי בלינק שהבאת לי ואין שם מדריך על הראוטר שלי יכול להיות בגלל שהוא חדש או משהו..
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים כאשר יש לך רשת מאחורי NAT כל תקשורת שמיוזמת מחוץ לרשת פנימה חייבת להיות מנותבת לאנשהו.מכיוון שהנתב לא יודע את הניתובים האלו צריך להכניס אותם לטבלאת NAT שלו.הזיהוי הזה מתבצע לפי מספק פורט TCP או UDP.כמו שכתבתי, שום דבר לא סגור - זה פשוט לא מוגדר.באתר שהבאתי לך אומנם אין את הדגם, אבל אני מאין משהו קרוב בדגם הוא בעל אותו ממשק אז תיעזר בזה או במדריך של הנתב שלך.
פורסם 2010 ביוני 2515 שנים מחבר נכנסתי לאתר ניסיתי לא הבנתי כלום זה קצת מסובך אם רק היה בתרגום לעברית זה היה עוזר...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים באמת שלא צריך פה לדעת אנגלית מעבר לרמה של תלמיד תיכון כדי להבין מה לעשות.תראה בעמוד 49 (עמוד 56 בPDF) של החוברת שלו שם הכל מוסבר.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים הנה מדריך לנתב שלך http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/eMule.htm
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מחבר עשיתי מה שרשום שם אבל אני לא מבין בדיוק איזה פורט לרשום באימיול כמו שרשום שם פורט 53 ?נגיד וזה מה שיצא ? וב Common Service Port אני לא יודע מה לרשום...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים אתה צריך לרשום את מה שמוגדר לך בתוכנה עצמה.common service לא רלוונטי פה כי זאת תבנית של שירות מוכן מראש (כמו שרת HTTP לדוגמא).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.