פורסם 2010 ביוני 2515 שנים אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים אין לי יותר מדי להוסיף מעבר לכותרת אבל רצוי שיהיה זול וכמובן שאיכות השמע תהיה טובה.הייאייפוד וידאו 30GB יספיקיש בנפחים 60GB, 80GBואייפוד קלסיק (דור שישי) מגיע בנפחים 80 ו160GB ובאמריקה 120GB גם.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים איי פוד וידאו כבר המון זמן אי אפשר להשיג חדש מאפל כי הם פשוט לא מייצרים וקלאסיק מייצרים רק 160ג'יגה והבחירה היחידה היא אם כסוף או שחורהיחיד שיש בנפח זה האייפוד טאץ' 32 ג'יגה
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים איי פוד וידאו כבר המון זמן אי אפשר להשיג חדש מאפל כי הם פשוט לא מייצרים וקלאסיק מייצרים רק 160ג'יגה והבחירה היחידה היא אם כסוף או שחור היחיד שיש בנפח זה האייפוד טאץ' 32 ג'יגה משווקים עדיין קלסיק 80GB, 120GB וגם 160GB, כולם חדשים. אני חושב שאת המכשירים האלה הכי כדאי לקנות בחו''ל. אפשר להשיג אייפוד (דור 5 וגם דור 5.5 שאין ביניהם הרבה הבדל) וידאו בנפחים 30, 60 ו80 במחירים טובים יותר, מחודשים לא חדשים. נגנים אלו מספקים זמן סוללה לאורך זמן רב יחסי, אם לא משחקים יותר מדי עם הHDD, ומאפשרים לbuffer לעבוד לבד. לגבי האייפוד TOUCH, אם כבר מכשיר "חד פעמי" אז ממליץ ללכת על ה64GB של הדור השלישי. מחירו בערך פי 3 מהקלסיק ויש לו יכולות מולטימדיה נחמדות - אבל המרחק ממנו לאייפון הוא קטן מדי, לכן לא ממליץ לך על הוצאה כזאת גדולה תמורה "חצי אייפון"
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים COWON D2+52 שעות נגינה, עולה פחות מהאייפודים, חריץ הרחבה ואיכות סאונד שגורמת לאייפוד לבכות בצד.
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים בכוונה ציינתי חדשים מאפל, אפל לא מייצרת יותר מחצי שנה את כל נפחי ה80 ומטה, אישית הייתי מעדיף את הטאץ' לא רק בגלל היכולות מולטימדיההוא פשוט יותר אמין בגלל שהוא מבוסס פלאש ולא הארד דיסקואין הבדל בין ה32 ל64 מבחינת מולטימדיה שניהם נחשבים דור שלישי(מעבד מהיר יותר, תמיכה במערכת הפעלה 4 החדשה וopen gl 2.0) אז לבחור שמבקש המלצה ל30 ג'יגה אין סיבה להמליץ על 64...
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים COWON D2+52 שעות נגינה, עולה פחות מהאייפודים, חריץ הרחבה ואיכות סאונד שגורמת לאייפוד לבכות בצד.מסכים איתך.האם ידוע לך מי נותן שירות למכשירי האלה בארץ? הרבה שואלים אותי לגביהם
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים תומך מאוד בD2!!הייתי בעלים של D2 לפני כמה שנים, וכאודיופיל (כמובן גם עם אוזניות נורמליות) הייתי מבסוט רצח.עד שיום אחד ידידה איבדה לי את המכשיר...התבאסתי, עשיתי סקר שוק שוב כדי לברר איזה מכשיר הכי כדאי, שיחזיק הכי הרבה שעות, בעל איכות סאונד טובה והכי משתלם...ונחש מה?
פורסם 2010 ביוני 2615 שנים מסכים איתך.האם ידוע לך מי נותן שירות למכשירי האלה בארץ? הרבה שואלים אותי לגביהםמצטער, לא ניתקלתי עד עכשיו בשום מקרה של תיקון שלא כוסה ע"י האחריות ולפי מה שאני יכול להסיק מכמות הזמן שלוקחת לתיקון (החל משבועיים עד חודש) אני יכול להניח שמכשיר נישלח לחו"לTWEEGYאני מנחש, שמעת שקואון עצלנים בטירוף ומאז הBBE פלוס לא הוציאו שבב עיבוד קול חדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.