עבור לתוכן

מצאתי בהום סנטר מכשיר לסילוק ג'וקים ומזיקים אחרים

Featured Replies

פורסם

ואני לא הייתי רוצה להיות במקום אם טיייייייייייייייייייייייי שאני לא שומע - נראה לי שהדבר הזה יכול להזיק לאיזור הצלילים הגבוהים בשמיעה של בני אדם שנמצאים לייד זמן ממושך

אין לך מה לדאוג, אין שום רמקול שמסוגל להוציא את התדרים שהתוכנות האלה מתיימרות להשמיע..

פורסם

ואני לא הייתי רוצה להיות במקום אם טיייייייייייייייייייייייי שאני לא שומע - נראה לי שהדבר הזה יכול להזיק לאיזור הצלילים הגבוהים בשמיעה של בני אדם שנמצאים לייד זמן ממושך

אם אתה לא שומע את זה, איך בדיוק זה יזיק לשמיעה שלך?

אני זוכר שאצלנו ביחידה הייתה מערכת אולטרה-סונית כזאת להרחקה של עכברים וכד' מותקנת

באזור של השרתים של היחידה, אבל אין לי שמץ של מושג אם זה באמת עוזר או לא...

פורסם

כי ההשפעה של גל קול היא לא נקודתית אל התדר שלו אלא אל כמו עקומה כזאת של תדרים קרובים

אם זה ממש אל הגבול של השמיעה אז זה יכוללתפוס כמה תדרים קרובים שאני כן שומע (בצורה גבולית)ום הזמן להרוס אותם

פורסם

חזרתי עכשיו מהום סנטר

יש להם שולחן עם מלא מכשירי השמדה לכל מיני מזיקים

הכל מחובר לחשמל ועובד !!

יש שם כל מיני אלמנטים מסתובבים פחחד להיות ג'וק

פורסם

יש שם כל מיני אלמנטים מסתובבים פחחד להיות ג'וק

:lol: :lol: :lol: :lol:

איזה מכשירים ראית שם חוץ מסתם קוטלי יתושים כאלה סטנדרטיים?

פורסם

יש שם קטלנים שונים משונים ובכלל לא סטנדרטים

חלק מהם נראים כמו מכונות לבצק איטלקי עם אלמנטים מסתובבים שזבובים אמורים להכנס מצד אחד ולצאת לכיוון הרשת

יש גם מכתב המלצה מלקוח מרוצה.

ראיתי בהום סנטר קניון איילון. המכונות עומדות ממש בכניסה מימין

פורסם

אני הייתי חושב פעמיים לפני שאקנה מוצר כזה.

אך למרות זאת אני חייב לציין כי עוד בתקופה שגרתי בבית של הוריי, הם קנו בזמנו מין מכשיר שמחברים לחשמל (מתומן אדום עם תמונה של יתוש, כמו תמרור "עצור") שהשמיע זמזום והיה אמור להרחיק יתושים.

אני ממש לא זוכר אם זה עבד או לא (לא ממש ספרתי יתושים לפני ואחרי) אבל מה שאני כן זוכר זה שבוקר אחד התעוררתי וגיליתי וואחד עכביש יושב על המתקן הזה ומנסה לנשוך אותו.

מוסר השכל, גם אם לא תבריח ג'וקים, אולי תצליח למשוך יצורים אחרים לסביבה.

ובקשר למוצר שנמכר בהום סנטר, אתה יכול לבדוק אותו בעצמך בחנות. פשוט תשיג כמה ג'וקים ושים אותם בקופסא שקופה. לך עם זה להום סנטר ותבדוק אם הג'וקים מתחרפנים כשאתה נמצא ליד מכשיר שפועל. אם אתה רואה שהג'וקים מתחילים להתאבד, קנה את המכשיר. אם לא קורה כלום, שחרר את הג'וקים בחנות וברח.

פורסם

ובקשר למוצר שנמכר בהום סנטר, אתה יכול לבדוק אותו בעצמך בחנות. פשוט תשיג כמה ג'וקים ושים אותם בקופסא שקופה. לך עם זה להום סנטר ותבדוק אם הג'וקים מתחרפנים כשאתה נמצא ליד מכשיר שפועל. אם אתה רואה שהג'וקים מתחילים להתאבד, קנה את המכשיר. אם לא קורה כלום, שחרר את הג'וקים בחנות וברח.

EPIC :yelclap:

פורסם

לדעתי צריך לשחרר את הגו'קים מהקופסה, אחרת איך גלי הקול יכנסו?

או שפשוט לשים במין רשת :D

פורסם

על בגדי המלך החדשים שמעתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים