עבור לתוכן

קירור משום מה הפסיק לעבוד בכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

לפני חודש בערך הרכבתי על הכרטיס מסך מאוורר שהוריד את טמפ' הכרטיס מ70 ל55 במנוחה הכרטיס הוא GEFORCE 8500GT.

עד שפתאום לפני כמה ימים הסתכלתי במעלות וראיתי שהמעלות עומדות על 70..פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר מסתובב.המאוורר מחובר למולקס דרך מתאם כמו שהיה תמיד.

מה העניין?זה לא שהוא לא מסתובב אז זה הסיבה..

שום דבר במיקום שלא לא השתנה הוא מחובר בצורה כזאת שגם עם אני ימשוך הכי חזק הוא לא יצא.

פורסם

אני לא יודע אם שמת לב, אבל כרגע הרבה יותר חם מאשר לפני חודש... האם הטמפרטורה בחדר שלך השתנתה בזמן האחרון?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם שמת לב, אבל כרגע הרבה יותר חם מאשר לפני חודש... האם הטמפרטורה בחדר שלך השתנתה בזמן האחרון?

לא תקשיב אין פה קשר בכלל , לדוגמא המעבד בכלל לא השתנה כשזה קרה ויותר מיזה,

עשיתי איזה סידור כבלים והחלפתי ספק כוח(ואחר כך החזרתי את הספק כוח הקודם שהיה) . אני יודע שכל המאוורים במארז פועלים..

ישר אמרתי שראיתי את המעלות בטח לא חיברתי חזק מספיק או משהו ואז שראיתי שהמאוור פועל לא הבנתי..

זה היה עניין של שעתיים כלומר שעתיים לפני שזה קרא המעלות היו 55 (בדקתי) ואחרי שעתיים 70 זה בכלל לא קשור חח

פורסם

היי

איזה גוף קירור הרכבתה?

פורסם
  • מחבר

היי

איזה גוף קירור הרכבתה?

מאוורר של AC 92 מ"מ F9

אבל אני מזכיר שזה פעל יופי עד עכשיו והוריד תמעלות מצוין ועכשיו פתאום זה ככה

ויש לי צלעות קירור על הכרטיס מסך(זה היה קירור פאסיבי)

פורסם
  • מחבר

תבדוק טוב אם יש מגע טוב בין גוף הקירור לGPU

זה הקירור ?http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik

זה הקירור

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9289

והקירור יושב על הצלעות כפי שישב קודם..

אני לא יודע מה קרה אבל המצב בדיוק כפי שהיה מקודם המעלות זהות לאיך שהיו לפני כן.למרות שאני רואה סיבובים מהמאוורר

פורסם

יש סיכוי קטן שמהויברציות של המאוורר שהרכבתה , גוף הקירור קצת ניתק מהמעבד, תנסה לפרק את גוף הקירור ולשים מישחה חדשה,אני מאמין שזו הבעיה.

פורסם
  • מחבר

יש סיכוי קטן שמהויברציות של המאוורר שהרכבתה , גוף הקירור קצת ניתק מהמעבד, תנסה לפרק את גוף הקירור ולשים מישחה חדשה,אני מאמין שזו הבעיה.

אחי אין לי משחה מה אני יקנה עכשיו גם משחה חדשה לא מספיק הצאתי כסף על כרטיס מסך שעם מחשב שאני גם ככה מחפש למכור..

עשיתי את זה שלא ישרף לקונה או משהו

פורסם

מניסיון שלי, אתה יכול ללכת לכל חנות מחשבים באיזור , יש להם תמיד מישחה בשקיות קטנות למריחה על מעבד 1, תנסה לבקש מהם.

פורסם
  • מחבר

מניסיון שלי, אתה יכול ללכת לכל חנות מחשבים באיזור , יש להם תמיד מישחה בשקיות קטנות למריחה על מעבד 1, תנסה לבקש מהם.

אין אצלי חנויות כאלה באזור יש רק KSP והם לוקחים כסף גם על מתאמים שלא שווים שקל אז לא נראה לי שהם יסכימו לתת לי...

לא יודע איך זה הגיוני מה שקורה עם הכרטיס תאמין לי אני יודע ששניתי את החיבורים אבל עובדה שמסתובב..

למרות שאולי נראה לי שהוא מסתובב פחות, כי אני לא מרגיש אוויר ממנו אבל זה מחובר למולקס..

פורסם

תחבר את החיבור למולקס אחר של הספק , את זרימת האויר של המאוורר יש לשים לכיוון צלעות הקירור.תנסה בכל זאת לבקש מהם, סתירה לא תקבל מהם.

פורסם
  • מחבר

תחבר את החיבור למולקס אחר של הספק , את זרימת האויר של המאוורר יש לשים לכיוון צלעות הקירור.תנסה בכל זאת לבקש מהם, סתירה לא תקבל מהם.

לא הבנתי את המשפט של הזרימת אוויר ..אתה אומר את זה בהדרכה בשבילי איך להשים את המאוורר?כי איך שהוא זה בצורה שהוא עבד טוב לפני כן..התייעצתי כבר לגבי זה עם הפורום בזמנו שהרכבתי והוא בצורה הכי טובה שיכולה להיות

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה בדיוק..התקנת מאוורר הכל טוב ויפה..ובדקת טמפ' היום וראית שהמעלות גבוהות ?

ביצעת השוואה באותם טמפ' סביבה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים