עבור לתוכן

בעייה בשימוש ב- Edimax 6424n כרפיטר ל Edimax DI-524

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול את ה6424N שעושה רושם של חומר די טוב ויציב.

נכון לעכשיו, הגדרתי אותו כרפיטר לרשת אחרת שמבוססת על ה DI-524. מיושן, אבל עובד עדיין.

הגדרתי את הIP של הראוטר שמשמש כרפיטר מחדש, כדי שאפשר יהיה לגשת גם אליו וגם אל הראוטר הישן.

כרגע, יש שתי רשתות שונות בעלות ESSID שונה שמעניקות גישה, כל אחת מהן, לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים שמחוברים.

בין השאר, יש גם תמיכה מלאה בתקשורת בין המחשבים השונים והמכשירים השונים שמחוברים לרשת.

הבעייה מתחילה בשיתוף האינטרנט ברשתות.

מאיזו סיבה עלומה שעדיין לא הצלחתי לעלות עלייה, האינטרנט לא נגיש לכלל המחשבים שמחוברים לראוטר שהגדרתי כרפיטר.

לטובת העניין- מחשב נייד של HP הצליח להתחבר ולקבל גישה גם מקומית וגם לאינטרנט, בעוד מחשב נייח אחר שחובר, לא קיבל גישה לאינטרנט.

אפילו טלפון סלולרי שחובר לרפיטר, הצליח לקבל פעם אחת אינטרנט ופעם שנייה לא.

חשוב לציין שהגישה לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים אפשרית בכל מקרה, ז"א שהם מקושרים טוב.

מעבר לזה, אני קצת מבולבל בקשר לגורם הבעייה... :s05:

אשמח לכל עזרה שהיא! תודה רבה! :hi:

נ.ב.

ישנה הצפנה בשני הראוטרים עם אותה הסיסמה. כל אחד מהמחשבים ברשת מכיר את שתי הרשתות ואת ההצפנה שלהן.

אם זה קשור... :)

פורסם

תנסה קודם לוודא שהראוטר והרפיטר לא יושבים על אותו שם, כמוכן תבטל את ההצפנה ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תודה!

הם לא יושבים על אותו שם. אומנם יש דמיון, אבל לא אותו שם.

ביטול של ההצפנה לא הניב תוצאות חדשות... אבל אנסה את זה שוב!

פורסם

ל6424 ישנה אופציה להפוך אותו לרפיטר בצורה מאד פשוטה, אם אני לא טועה זו האופציה האחרונה תחת הגדרות האלחוט, שם אתה יכול לבחור אם הוא יעבוד כ AP וכו'.

האופציה הזו לא נקראת רפיטר אוניבסלי ( שגם הוא קיים ) אלא בשם אחר ( בערב אני אהיה בבית, אכנס לתפריט של הראוטר ואוכל להנחות אותך במדוייק )

פורסם
  • מחבר

ל6424 ישנה אופציה להפוך אותו לרפיטר בצורה מאד פשוטה, אם אני לא טועה זו האופציה האחרונה תחת הגדרות האלחוט, שם אתה יכול לבחור אם הוא יעבוד כ AP וכו'.

האופציה הזו לא נקראת רפיטר אוניבסלי ( שגם הוא קיים ) אלא בשם אחר ( בערב אני אהיה בבית, אכנס לתפריט של הראוטר ואוכל להנחות אותך במדוייק )

היי שלומי,

תודה על התגובה.

יש מצב שאתה מדבר על הInfrastracture-mode? כי אם כן, הוא עשה לי די הרבה צרות אתמול...

אתה משתמש בראוטר הזה גם בתור רפיטר?

אשמח להמשיך לקבל ממך עצות!

שוב תודה רבה!

פורסם

אני חושב שזה התפריט הנכון.

עשיתי את זה פעמיים בעבר וזה עבד נהדר.

יש מצב ששכחת לבטל את הDHCP ברפיטר, ולכן יש לך התנגשות בכתובות?

פורסם
  • מחבר

יש מצב ששכחת לבטל את הDHCP ברפיטר, ולכן יש לך התנגשות בכתובות?

יודע מה? יש מצב שאחרי שעברתי למצב של רפיטר אוניברסלי, שכחתי לבטל שוב את הDHCP...

זה עדיין קצת הזוי, כי התנגשות IP הייתה מונעת ממני גישה בצורה טוטאלית ולא רק לחיבור האינטרנט, לא?

סה"כ יש לי אפילו אפשרות גישה לאדמיניסטרציה של שני הראוטרים מכל אחת מהרשתות (המקורית והרפיטר)

פורסם

ok.

בדקתי את הנושא, תחת הגדרות ה home/general seting/wireless/basic settings

שם תיגש ל mode, ובחלון תבחר: station-infrastructure

לאחר שתבחר, תלחץ על select site survey

בחלון שייפתח, יופיעו הרשתות שישנן בסביבה, ובחר את הרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

ok.

בדקתי את הנושא, תחת הגדרות ה home/general seting/wireless/basic settings

שם תיגש ל mode, ובחלון תבחר: station-infrastructure

לאחר שתבחר, תלחץ על select site survey

בחלון שייפתח, יופיעו הרשתות שישנן בסביבה, ובחר את הרשת שלך.

את זה עשיתי כבר אתמול, ללא הצלחה יתרה :)

אבל הקשבתי לעצתך בקשר לDHCP! באמת שכחתי לבטל אותו בפעם השנייה!

והפלא ופלא... הכל עובד עכשיו נהדר!

תודה רבה! :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים