פורסם 2010 ביוני 2215 שנים כניראה אני לא בטוח שהלכו להם 1500 שקל של כרטיס מסך HD5850 1g toxic בגלל טעות באוברקלוק.....השתמשתי ב-msi afterbruner ובטעות לחצתי על memory clock וזה קפץ לי ל1400 והמסך התחיל להבהב והאפשרות שהוא יעלה תאובר קלוק שעושים ריסט הייתה מסומנת כן...ועשיתי 2 ריסטרטים עד שהחזרתי את זה למצב הקודם...עכשיו יש מצב שהכרטיס עצמו נפגע או שנהיו לו צלקות או משהו או שהכל בסדר ואין מה לידאוג למה אני מוטרד מזה....חרם עליו כולה שבועיים יש לי אותו וכניראה גם אין כסף לחדש...בכל אופן החזרתי תמצב להגדרות של היצרן והכל עובד פיקס לבנתיים הרצתי OCCT לרבע שעה ולא היו ארטיפקטיםאפשר חוות דעת בבקשה למה אני בחרדות כלפיו....נ.ב הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שאחרי כל הבלאגן נכנסתי לבאטלפילד 2 וראיתי ארטיפקטים בריצפה ואחרי זה לא ראיתי שוב פעם עכשיו כבתי את המחשב....
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים לא קרה לכרטיס כלום... לא כל כך קל להרוס כרטיס עם OC...במידה והבעיה ממשיכה תסיר את AFTERBURNER ב SAFE MOD.
פורסם 2010 ביוני 2215 שנים מחבר תודה רבה לך הורדת דאגה מליבי וכן עשיתי גם בדיקת OCCT של 30 דקות ולא היו ארטיפקטים (הגדרות יצרן ) עכשיו המהרתי קצת את הליבה ל850אבל קשה להמשיך באובר קלוק אני לא יודע למה שאני מגיע לתדר הזה memory clock 1200core clock 900 יש ארטיפקטים וראיתי המון אנשים שהגיעו עם הגירסא הרגילה ליותר בcore clock לא יודע מדוע אני לא יוכול להמשיך לכיוון ה1000 נסתי לעלות להוריד בmemory אבל ללא הצלחה המלצות...?וכן אחרי כל 8 דקות atitool אני מפסיק ומעלה תדר וככה האלה והאלה...
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים לפעמים אחרי OC לא יציב הכרטיס "נתקף חרדה" ומסתדר אחרי הפעלה מחדש ( אין לי הסבר למה התופעה )בכל מקרה, 900MHZ זה תוצאה יפה מאוד ומעל הממוצע, כל מי שאתה רואה שעובר את התוצאה הזאת עושה את זה בעזרת שינוי מתח לכרטיס, דבר שמתאפשר דרך תוכנה ( MSI AFTERBURNER למשל, שיש לנו אחלה של מדריך עבורה בפורום ) או בעזרת שינוי ביוס לכרטיס ( השיטה הפחות מומלצת למשתמש הממוצע )* 8 דקות בן בדיקה לבדיקה זה בסדר, אבל אחרי שתמצא תדר מקסימאלי תריץ עליו לפחות 45~60~ דקות, שים לב שאתה לא ממזער / מסתיר את החלון בדיקה של ATITOOL, כי במיקרים האלה הבדיקה מפסיקה.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר הבנתי את מה שאתה אומר אני יודע לפחות כמה מקרים שלא העלו מתחים והגיעו לתוצאה 1GHZ האמת זה מאוד מוזר ובמטחים אני בכלל לא רוצה להתעסק......בכל מקרה תודה רבה ואני ינסה להמשיך תאובר קלוק....רק שתי שאלות אחרונות עם אני מגיע ל 900MHZ ועובר את זה יש ארטיפקטים יש מצב להעלות את הממורי קלוק עוד עד שזה יתאזן ?או מה שנשאר זה לעלות מתחים ?אי חייב להגיע איתו לפחות ל1GHZזה TOXIC יש לו נתונים טבים לאוברקלוק לא יודע מה יש לו חחח
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים אם התחילו ארטיפקטים משינוי תדר לליבה ( נאמר 900MHZ ) תוספת תדר לזכרון לא תעלים אותם...תמצא מה המקסימום תדר לליבה ( שהזכרון בסטוק ) ואחר כך את הזכרון תקח ל 1200MHZ אין סיבה לעבור את זה ( לא יציג שום שיפור ) וכל 5850 מסוגל לזה.
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר הבנתי אותך תודה רבה קראתי גם את המדריך לשימוש בMSI עכשיו עלה לי רעיון בראש במקרה יש לי אותו כרטיס כמו במדריך רק גירסאת TOXIC עכשי נגיד ואני נכנסלתוכנה ועושה את אותם נתונים בידיוק כמושרשום שמה במדריך ככה בלי לקפוץכל פעם קצת קצת ישר לעלות לאותם נתונים ולעשות בדיקת מאמץ זה אפשרי או שלאעדיף בכללכאלו תאורטית זה צריך להית אותו הדבר נכון ?נ.בשמי לב למשההו מדאיג שאני מריץ ATITOOL רשום לי במסי שהתוכנה לא מאמץ את הכרטיס זה עולה ל99 ויורד 70 75 80 99 90 ככה משחק זה לא נשאר בסביבות ה90לא יודע למה זה קרה וכן לפני התקלה זה היה בסדר גמור אולי אני פראנויד אז נסתי גם בOCCT ששמה אני לא רואה תנתונים ממש אבל שומע שהוא מתאמץ לפי המאוור ואחרי זה בודק ורואה שהוא מתאמץ לא יודע מה זה
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים תסיר את סימני הפיסוק במיותרים מהכותרת בבקשה.ולא הבנתי את השאלה האחרונה..ובATI TOOLS זה תקין..גם בOCCT יש לך את המאמץ..בדוק אותו עם GPU-Z..
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר 1.אני יהדוק את זה עם GPU-Z באמת כרגע אני לא בבית2.השאלה שלי יש לי אותו כרטי מסך כמו במדריך עם אפפטרברנר השאלה שלי האם תאורטית אני יוכול לכוון אותם נתונים כמו במדריך ולהשאיר את זה ככה במקום לשבת שעות ולעלות קצת קצת כעיקרון "לקצר את התהליך"?3.בATITOOL התוכנה לא מאמצת את הכרטיס עד הסוף והOCCT כן,עכשיו שאני יושב מול הATITOOL ומסתכל אני רואה נקוות צהובות שמופיעות ונעלמות וזה לא מודיע לי על ארטיפקטים ובOCCT כן ככה שאני די מבולבל לגבי האובר קלוק...ואני לחוץ מזה שמקודם התוכנה הצליחה לאמץ את הכרטיס ועכשיו לא וOCCT מצליה לאמץ אותו...4.שאלה בקשר ל3 זה לא יוכול לנבוע מהטעות שעשיתי בקשר לתדר של הזיכרון ליבה נכון ?
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים 2. אין נתונים קבועים..ציד עדיף לעלות לאט לאט ובטוח..3. אין מה להילחץ..ATI TOOLS מאמצת אותו..אולי לא ברמה מספקת..לא חסר תוכנות ;D4. לא..
פורסם 2010 ביוני 2315 שנים מחבר תודה רבה לך לבנתיים האובר קלוק עומד על 1200 850 כניראה אני ישאיר ככה לבנתיים צריך להגיע לי כבל HDMI קירור למעבד ועוד כרטיס כן כן HD 5850 TOXIC 1G לCF וגם לו נעשה אובר קלוק אותו הדבר וכמובן למעד phrnom x4 965 be רק שאלה אחרונה יש הבדל בין ה 965 ל 955 בגירסאות ה BE ?אני חייב אותו דגם של כרטיס מסך בישביל הCF או שאני יוכול סתם לדומא להביא 5870 ? או שאני יוכול ופוט עדיף אותה גירסא שיעבדו בהתם ?ותודה רבה על העזרה באמת הורדתם דאגה מליבי שהכרטיס לא נפגע ואני ישב על זה כשאני יהיה בבית ביום שישי או חמישי ונעלה תמונות לאינטרנט מהCF ותוצאות אחרי האובר קלוק תודה רבה לכם...
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אתה יכול לעשות CF של 5870 + 5850 כמובן שהמערך יתפקד לפי הכרטיס האיטי יותר...
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים CF של 5850 ו5870 מניב תוצאות פחות טובות משל CF 5850 אפילו לפי כמה benchmarks שראיתי...
פורסם 2010 ביוני 2415 שנים אשמח לראות בנצ' שכזה...בדרך כלל התוצאות זהות עם 5850 + 5870 ל 5850 + 5850...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.