עבור לתוכן

תקלה באוברקלוק צריך תשובה

Featured Replies

פורסם

כניראה אני לא בטוח שהלכו להם 1500 שקל של כרטיס מסך HD5850 1g toxic בגלל טעות באוברקלוק.....

השתמשתי ב-msi afterbruner ובטעות לחצתי על memory clock וזה קפץ לי ל1400 והמסך התחיל להבהב והאפשרות שהוא יעלה תאובר קלוק שעושים ריסט הייתה מסומנת כן...ועשיתי 2 ריסטרטים עד שהחזרתי את זה למצב הקודם...

עכשיו יש מצב שהכרטיס עצמו נפגע או שנהיו לו צלקות או משהו או שהכל בסדר ואין מה לידאוג למה אני מוטרד מזה....חרם עליו כולה שבועיים יש לי אותו וכניראה גם אין כסף לחדש...בכל אופן החזרתי תמצב להגדרות של היצרן והכל עובד פיקס לבנתיים הרצתי OCCT לרבע שעה ולא היו ארטיפקטים

אפשר חוות דעת בבקשה למה אני בחרדות כלפיו....

נ.ב הדבר היחידי ששמתי לב אליו זה שאחרי כל הבלאגן נכנסתי לבאטלפילד 2 וראיתי ארטיפקטים בריצפה ואחרי זה לא ראיתי שוב פעם עכשיו כבתי את המחשב....

פורסם

לא קרה לכרטיס כלום... לא כל כך קל להרוס כרטיס עם OC...

במידה והבעיה ממשיכה תסיר את AFTERBURNER ב SAFE MOD.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך הורדת דאגה מליבי וכן עשיתי גם בדיקת OCCT של 30 דקות ולא היו ארטיפקטים (הגדרות יצרן ) עכשיו המהרתי קצת את הליבה ל850

אבל קשה להמשיך באובר קלוק אני לא יודע למה שאני מגיע לתדר הזה

memory clock 1200

core clock 900 יש ארטיפקטים

וראיתי המון אנשים שהגיעו עם הגירסא הרגילה ליותר בcore clock לא יודע מדוע אני לא יוכול להמשיך לכיוון ה1000 נסתי לעלות להוריד בmemory אבל ללא הצלחה המלצות...?

וכן אחרי כל 8 דקות atitool אני מפסיק ומעלה תדר וככה האלה והאלה...

פורסם

לפעמים אחרי OC לא יציב הכרטיס "נתקף חרדה" ומסתדר אחרי הפעלה מחדש ( אין לי הסבר למה התופעה )

בכל מקרה, 900MHZ זה תוצאה יפה מאוד ומעל הממוצע, כל מי שאתה רואה שעובר את התוצאה הזאת עושה את זה בעזרת שינוי מתח לכרטיס, דבר שמתאפשר דרך תוכנה ( MSI AFTERBURNER למשל, שיש לנו אחלה של מדריך עבורה בפורום ) או בעזרת שינוי ביוס לכרטיס ( השיטה הפחות מומלצת למשתמש הממוצע )

* 8 דקות בן בדיקה לבדיקה זה בסדר, אבל אחרי שתמצא תדר מקסימאלי תריץ עליו לפחות 45~60~ דקות, שים לב שאתה לא ממזער / מסתיר את החלון בדיקה של ATITOOL, כי במיקרים האלה הבדיקה מפסיקה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי את מה שאתה אומר אני יודע לפחות כמה מקרים שלא העלו מתחים והגיעו לתוצאה 1GHZ האמת זה מאוד מוזר ובמטחים אני בכלל לא רוצה להתעסק......

בכל מקרה תודה רבה ואני ינסה להמשיך תאובר קלוק....

רק שתי שאלות אחרונות

עם אני מגיע ל 900MHZ ועובר את זה יש ארטיפקטים יש מצב להעלות את הממורי קלוק עוד עד שזה יתאזן ?

או מה שנשאר זה לעלות מתחים ?

אי חייב להגיע איתו לפחות ל1GHZזה TOXIC יש לו נתונים טבים לאוברקלוק לא יודע מה יש לו חחח

פורסם

אם התחילו ארטיפקטים משינוי תדר לליבה ( נאמר 900MHZ ) תוספת תדר לזכרון לא תעלים אותם...

תמצא מה המקסימום תדר לליבה ( שהזכרון בסטוק ) ואחר כך את הזכרון תקח ל 1200MHZ אין סיבה לעבור את זה ( לא יציג שום שיפור ) וכל 5850 מסוגל לזה.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך תודה רבה קראתי גם את המדריך לשימוש בMSI עכשיו עלה לי רעיון בראש במקרה יש לי אותו כרטיס כמו במדריך רק גירסאת TOXIC עכשי נגיד ואני נכנס

לתוכנה ועושה את אותם נתונים בידיוק כמושרשום שמה במדריך ככה בלי לקפוץכל פעם קצת קצת ישר לעלות לאותם נתונים ולעשות בדיקת מאמץ זה אפשרי או שלאעדיף בכלל

כאלו תאורטית זה צריך להית אותו הדבר נכון ?

נ.ב

שמי לב למשההו מדאיג שאני מריץ ATITOOL רשום לי במסי שהתוכנה לא מאמץ את הכרטיס זה עולה ל99 ויורד 70 75 80 99 90 ככה משחק זה לא נשאר בסביבות ה90

לא יודע למה זה קרה וכן לפני התקלה זה היה בסדר גמור אולי אני פראנויד אז נסתי גם בOCCT ששמה אני לא רואה תנתונים ממש אבל שומע שהוא מתאמץ לפי המאוור ואחרי זה בודק ורואה שהוא מתאמץ לא יודע מה זה

פורסם

תסיר את סימני הפיסוק במיותרים מהכותרת בבקשה.

ולא הבנתי את השאלה האחרונה..

ובATI TOOLS זה תקין..גם בOCCT יש לך את המאמץ..בדוק אותו עם GPU-Z..

פורסם
  • מחבר

1.אני יהדוק את זה עם GPU-Z באמת כרגע אני לא בבית

2.השאלה שלי יש לי אותו כרטי מסך כמו במדריך עם אפפטרברנר השאלה שלי האם תאורטית אני יוכול לכוון אותם נתונים כמו במדריך ולהשאיר את זה ככה במקום לשבת שעות ולעלות קצת קצת כעיקרון "לקצר את התהליך"?

3.בATITOOL התוכנה לא מאמצת את הכרטיס עד הסוף והOCCT כן,עכשיו שאני יושב מול הATITOOL ומסתכל אני רואה נקוות צהובות שמופיעות ונעלמות וזה לא מודיע לי על ארטיפקטים ובOCCT כן ככה שאני די מבולבל לגבי האובר קלוק...ואני לחוץ מזה שמקודם התוכנה הצליחה לאמץ את הכרטיס ועכשיו לא וOCCT מצליה לאמץ אותו...

4.שאלה בקשר ל3 זה לא יוכול לנבוע מהטעות שעשיתי בקשר לתדר של הזיכרון ליבה נכון ?

פורסם

2. אין נתונים קבועים..ציד עדיף לעלות לאט לאט ובטוח..

3. אין מה להילחץ..ATI TOOLS מאמצת אותו..אולי לא ברמה מספקת..לא חסר תוכנות ;D

4. לא..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך לבנתיים האובר קלוק עומד על 1200 850 כניראה אני ישאיר ככה לבנתיים צריך להגיע לי כבל HDMI קירור למעבד ועוד כרטיס כן כן HD 5850 TOXIC 1G לCF וגם לו נעשה אובר קלוק אותו הדבר וכמובן למעד phrnom x4 965 be רק שאלה אחרונה יש הבדל בין ה 965 ל 955 בגירסאות ה BE ?

אני חייב אותו דגם של כרטיס מסך בישביל הCF או שאני יוכול סתם לדומא להביא 5870 ? או שאני יוכול ופוט עדיף אותה גירסא שיעבדו בהתם ?

ותודה רבה על העזרה באמת הורדתם דאגה מליבי שהכרטיס לא נפגע ואני ישב על זה כשאני יהיה בבית ביום שישי או חמישי ונעלה תמונות לאינטרנט מהCF ותוצאות אחרי האובר קלוק

תודה רבה לכם...

פורסם

אתה יכול לעשות CF של 5870 + 5850 כמובן שהמערך יתפקד לפי הכרטיס האיטי יותר...

פורסם

CF של 5850 ו5870 מניב תוצאות פחות טובות משל CF 5850 אפילו לפי כמה benchmarks שראיתי...

פורסם

אשמח לראות בנצ' שכזה...

בדרך כלל התוצאות זהות עם 5850 + 5870 ל 5850 + 5850...

פורסם
  • מחבר

אז עדיף 2 של 5850 מאשר 5870 שזה יתפקד בצורה הכי טובה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים