עבור לתוכן

מחפש המלצה על סלולרי של נוקיה עד 750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הסמסונג X200 שלי החליט בשיבה טובה למות השבוע, ואני צריך המלצה למכשיר חדש:

מכשיר תוצרת נוקיה, פשוט ואמין, שיעבוד ברשת סלקום.

לא צריך מצלמה באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט ושאר חידושים, למיטב הבנתי דור שני יספיק בהחלט.

כן צריך בנייה איכותית, כפתורים נוחים, זמן סוללה ארוך, נוחות שימוש ועדיף גם חיבור למחשב עם USB (להעברת וגיבוי מידע).

רצוי שלא יהיה גלוי-מקשים (כלומר, עדיף צדפה/סליידר וכו'), מטעמי נוחות והסטוריה של מענה והוצאת שיחות אקראיות מהכיסים :)

מעדיף לא לקנות דגם ישן מאוד, הכוונה היא להחזיק אותו כמה שנים טובות, אז רצוי להמנע מטכנולוגיות שכבר היום נחשבות מיושנות מדי..

נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נטען גם כי יש לו בעייה בצלצולים (תמיד ascending וחלשים), וזה קצת מטריד. לא מבין בזה, אבל יש לו סימביאן s40.. יש למישהו נסיון איתו?

[קיבלתי גם המלצה על 6280, אבל הוא נראה לי כבד וישן (2005)]

אשמח לקבל המלצות על מכשירי נוקיה אחרים שיענו על דרישותיי, ואת התרשמותכם מהמכשיר שציינתי (מומלץ/לא מומלץ וכו')

תודה לעוזרים!

פורסם

אתה בטוח שזה ה-6280 ולא ה-6288?

ממה שזכור לי ה-6280 היה אחד המכשירים שהמע' הפעלה לא רצתה לעבוד ללא תקיעות.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שזה ה-6280 ולא ה-6288?

ממה שזכור לי ה-6280 היה אחד המכשירים שהמע' הפעלה לא רצתה לעבוד ללא תקיעות.

אכן ה6280.. שמעתי עליו מחבר בזמנו, וגם הדעות בזאפ די טובות (למרות שזה זאפ, אתה יודע, וצריך להתייחס להכל שם בערבון מאוד מוגבל :) )...

הוא לא מועמד מאוד רציני, גם מהסיבה שציינת, וגם כי הוא ישן וכבד...

אני יותר בכיוון של הX3 או מכשיר עדיף אחר שיומלץ כאן בתקווה!

פורסם

נתקלתי ב nokia X3 שעושה רושם טוב מביקורות ועונה על מרבית הדרישות, הוא גם חדש יחסית (הכרזה ב2009), אבל נטען גם כי יש לו בעייה בצלצולים (תמיד ascending וחלשים), וזה קצת מטריד. לא מבין בזה, אבל יש לו סימביאן s40.. יש למישהו נסיון איתו?

לא הגיוני. סימביאן אם כבר היה S60 אבל אין כזה דבר סימביאן S40.

יש לו מערכת הפעלה סגורה של נוקיה (S40), מערכת טובה למדי, נוחה ופשוטה בלי הרבה תקלות.

בשום פנים ואופן אל תקנה היום מכשירים כמו 6280\6288 שהם כבדים ושמנים שיש היום מכשירים זולים חדשים יותר עם תמורה טובה למחיר צנוע.

פורסם

אני בתור בעלים של המכשיר, יכול להמליץ לך בחום על ה 6233. מכשיר שלדעתי עונה על כל הדרישות שלך.

המכשיר בנוי מחומרים איכותיים וסביבו יש פס פלדת אל חלד שתורמת לעיצובו ולעמידותו של המכשיר (כאשר הוא נוכל על הפינות, הוא לא מתרסק ל 100000 חתיכות אלה נשאר שלם.) רמקולים חזקים ביותר ואיכותיים מאוד (2 רמקולים משני צידי הכשיר אשר פועלים בסטריאו :D) ועקב כך גפ ספיקר ברור מאוד.

המכשיר לא מתקלקל ולא נשבר! מהיר, נוח (הכל יחסי כשאני אומר מהיר..) תומך ב 2 GB זיכרון ובעל נגן מוזיקה מעולה.

מצלמה חביבה של 2MP... לא מי יודע מה אבל גם ככה זו לא הדרישה המרכזית שלך אז ראה זאת כבונוס :D.

ניתן לאמר כחסרון עליו שהוא לא סליידר אלה מקשים פתוחים. המכשיר עובד על S60, ניתן להתקין בו משחקים נחמדים. יכול להסתנכרן עם המחשב הן באמצעות כבל והן באמצעות בלוטוס (עושה את אותו הדבר אך איטי יותר..).

זמן סוללה לא רע בכלל (תלוי בשימושים..). בשימוש איטנסיבי הסוללה תיגמר תוך לערך יום וחצי. בשימוש בינוני עד נמוך ניתן למשוך אפילו עד 3 ימים.

יש לציין כי הסוללה שלי נדפקה לי והחלפתי אותה באחרת שאם זכרוני אינו מטעני לא היתה מקורית והיא פשוט יותר טובה... היא מחזיקה לי 3 ימים בשימוש בינוני+ שזה מעולה!

הוא לא כזה כבד (למרות שזו התחושה שמקבלים כשמחזיקים אותו מכיוון שהוא מסיבי נורא. שוקל בסביבות ה 100 גרם שזה בסדר גמור, וטיפה עבה אבל לא משהו שיכול להפריע.. המסך שלו דיי איכותי ובקיצור, אחלה של מכשיר.

אם אתה לא מעוניין במכשיר זה יש את ה 6230I שגם הוא מכשיר מעולה אך אין לי כח להמשיך להקליד... בקצרה הוא מכשיר קטן, אמין, דיי חזק, קל, מצלמה לא משו, רמקול לא משו, יש בלוטוס, מסך לא רע בכלל, דור 2 וחצי, זמן סוללה מעולה

פורסם
  • מחבר

SnoopDoggyDogg -

ירדתי מהאפשרות של מכשיר כבד, במיוחד כשמסתבר שלאלה שצויינו יש הסטוריה של תקלות

מה זה אומר שה S40 מערכת הפעלה סגורה? אי אפשר להעתיק אליה תוכנות בכלל? רק בפורמט מסויים?

pAnAhI -

תודה רבה על התיאור המפורט, נשמע מכשיר מעניין מאוד, שעונה על רוב הדרישות שלי.. לרעתו משחק רק שהוא פתוח וישן יחסית (2005).

עדיין הייתי שמח לשמוע על עוד מכשירים מתאימים, או חוות-דעת ממישהו שמכיר את הX3 ויכול להעיד על התקלה של עוצמת וסוג הצלצולים (וגם על הסגירות של מערכת ההפעלה, שאני עדיין לא סגור על מה בדיוק זה אומר)

פורסם

SnoopDoggyDogg -

ירדתי מהאפשרות של מכשיר כבד, במיוחד כשמסתבר שלאלה שצויינו יש הסטוריה של תקלות

מה זה אומר שה S40 מערכת הפעלה סגורה? אי אפשר להעתיק אליה תוכנות בכלל? רק בפורמט מסויים?

pAnAhI -

תודה רבה על התיאור המפורט, נשמע מכשיר מעניין מאוד, שעונה על רוב הדרישות שלי.. לרעתו משחק רק שהוא פתוח וישן יחסית (2005).

עדיין הייתי שמח לשמוע על עוד מכשירים מתאימים, או חוות-דעת ממישהו שמכיר את הX3 ויכול להעיד על התקלה של עוצמת וסוג הצלצולים (וגם על הסגירות של מערכת ההפעלה, שאני עדיין לא סגור על מה בדיוק זה אומר)

אפשר להתקין יישומי ג'אוה. כמובן שגם יישומים שאתה מוריד מהמחשב.

ודרך אגב גם 6233 הוא עם S40 ותומך רק ג'אוה.

אני גם ממליץ על 6233 יש לחבר שלי, למרות שהוא ישן יש לו רמקולים מצוינים והכי עוצמתיים ששמעתי עד היום (חזק יותר מנוקיה 5800), מכשיר פשוט ונוח.

פורסם

צודק S40... ועד היום חייתי בשקר שזה S60.. :kopfpatsch

בקיצור, אם אתה מוכן להתפשר על כך שהוא לא צדפה אני חושב שהוא אחלה מכשיר עם חוות דעת רבות מכאן בניגוד ל X3 שאין לי מושג עליו ונראה שגם לא לאחרים.

מה שמעיד על איכותו בנוסף הוא העובדה שהמחיר שלו לא השתנה כמעט מאז שיצא... לפני כמה שנים טובות הוא עלה 800-900 ועכשיו בין 700 ל 750... מכשיר ששמר על הערך שלו עקב איכותו.

אני מאוד מרוצה (רמקולים פסיכים!!!)

פורסם

תבדוק את 6303, או 6303I.

אין לי נסיון אישי איתם אבל מקריאת המון ביקורות/דעות עולה כי הם טובים יותר מכל מכשיר דור שני אחר (לא רק נוקיה) עד המחיר שנקבת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים