עבור לתוכן

מחפש רעיונות מודינג, למחשב "ישן"

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי מחשב יחסית ישן AMD AXP2500 הוא נמצא בתוך מארז קומפיוקס, והוא תופס לא מעט מקום.

חשבתי למצוא איזה "בית" שהוא יותר קטן מהמארז, ולדחוף אליו את כל הרכיבים. הבעיה, שהלוח יחסית גדול ואין לי קופסא כזו.

אפילו וידאו ישן אין לי. יש לכם רעיונות?

פורסם

איזה ידע או נסיון יש לך בתחום? לחתוך מתכות, לבצע תיכנון מקום של חומרה לתוך מארז חדש ושטויות בסגנון (כל מה שנוגע בתחום המודינג).

מעבר לזה להשיג מכשיר VCR (קרי וידיאו בעברית) תוכל להשיג בכל חנות אלקטרוניקה שזה נמצא שם על סף זריקה או מהשכנים שלך שעושים סדר או הדרך הכי פשוטה תלוי בהתאם לאיפה שאתה גר זה לעשות סיבוב ברחוב (תיקח איתך את האופניים שלך ;)) ולראות מה זרוק ברחוב.

הבעיה בשימוש ב-VCR כמארז זה 3 דברים- לא מתוכנן להוות מארז מחשב ולכן תצתרך להתקין ספייקים, חור מאחורה לכל החיבוריי לוח M. דבר שני היא הצפיפות שתוביל אותך לתכנון של איך תחלק את הרכיבים בפנים בצורה טובה (פעמים רבות הספק תופס שטח ניכר או אף לא ניכנס פנימה). הדבר השלישי זו בעיית החום שהיא עולה מדרגה אצלנו בארץ עם האקלים הים תיכוני. עקב הצפיפות של החומרה והחוסר באוויר בתוך המארז תזדקק לדחוף פנימה כמה מאווררים שיתנו הרבה אוויר בשביל לקרר את כל העסק.

אני ממליץ לך להציץ בת'רדים כאן של חבר'ה שביצעו זאת בעבר או בת'רד של חבר'ה מחו"ל (ביט-טק ודומיו).

בהצלחה ותדע שאם אתה מגיע כרגע בלי כלום תכין את הארנק בשביל כליי עבודה. :xyxthumbs:

פורסם

עדיף מכשיר DVD ישן יותר קל לעבוד איתו ..

פורסם
  • מחבר

יש לי DVD בבית אבל הוא קטן ודק מדי. לצערי הכלי היחידי שיש לי בבית הוא מקדחה.

פורסם

יהיה לך מאוד קשה להסתדר רק עם מקדחה,

תוכל לקנות גם חומרים מוכנים שחתוכים כבר ותצטרך רק להדביק.

תוכל למצוא קרטון ולבנות את המארז על הקרטון תוך כדי שאתה שם משהו קשיח שיחזיק ויהיה יציב.

פורסם

איזה מארז קומפוקייס יש לך עכשיו?:)

רצויי תמונה ואם אתה מוכר אותו מחיר:) אני מחפש מארז גדול.

פורסם

תלך לשוק פשפשים , אתה יכול למצוא שם מלא רעיונות נחמדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים