עבור לתוכן

איי פאד כתחליף למחשב נייד פשוט, האם זה אפשרי?

Featured Replies

פורסם

אחי הגדול נוסע לארה"ב בזמן הקרוב מאוד, ומפאת הפרש המחירים העצום (5000 שקל לדגם הפשוט, לא נפלו על הראש בכלל) פה לעומת ארה"ב בכל הנוגע לאיי פאד, חשבתי לבקש ממנו שייבא לי אחד. המטרה העיקרית של זה על מנת להציג ולערוך מצגות ומסמכי וורד וקבלה והוצאת מיילים (לעברית אין חשיבות, גם ככה הכל אני כותב באנגלית), לא לעבודה מאסיבית או הורדת תוכן כלשהו שנראית כמו בזבוז של כסף מבחינתי. לצערי עוד לא יצא אף מתחרה עדיין לשוק, כך שנשאר רק האיי פאד (הייתי מעדיף איזה טאבלט שמריץ ווינדוז 7). המשקל הנמוך של המכשיר מהווה מבינתי יתרון עצום בהתחשב בעובדה שאני צריך להתנייד איתו מרחקים קצרים מס' פעמים ביום.נשאלת השאלה האם המכשיר יכול להגשים את היעוד הזה ליצירה ועריכת תוכן ברמה בסיסית, שתואם את האופיס של מיקרוסופט? התלות באיי טיונז לא כל כך משנה לי, גם ככה אני משתמש בה בשביל כל המוזיקה שלי.

פורסם

תואם לאופיס אין סיכוי תשכח מזה

המכשיר הזה טוב לצריכת תוכן לא

ליצירת תוכן

פורסם

גם לדעתי לא מדובר בשום תחליף ללאפטופ וליצירת תוכן אמיתית אלא יותר לצריכתו.

מספיק להסתכל על מקלדת הטאצ'.

פורסם

כמו ש-MOOG ציין, אם האייפאד תוכל בכיף לקרוא מיילים, אך ביצירת מצגות מרבית האנשים מציינים שזה לא נוח.

רבים שוכחים שבדומה לאייפאד שפה מחיריי החנויות יקרים יותר כך גם הם מחירי הנטבוקים שאני חושב שיתאימו לך הכי טוב. תקנה לך איזה נטבוק טוב עם מסך 10" של אסוס והוא יעשה את העבודה טובה ונאמנה, זה יעלה לך בערך 400 דולר בחו"ל. לדגם מדויק שיתאים לך הכי טוב פנה לפורום מחשבים ניידים כאן למעלה, שם יתאימו לך את הדגם האידיאלי בשבילך.

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

300$ נטבוק מעולה של טושיבה עליו אני עובד ברגע זה. מקלדת מצויינת, סוללה חזקה, מעבד N450 וחלונות XP.

פורסם

אישית אני מעדיף WIN 7 , אבל זה כבר העדפה אישית. :xyxthumbs:

פורסם

גם אני, אבל לא על מעבד ATOM. זו פשוט התעללות.

פורסם

לא הייתי מגזים.

על כל נטבוק עם N450+זיכרון 2GB, ווינדוס 7 רץ חלק לחלוטין. גם עם AERO.

פורסם

קח בחשבון שברגע שאתה קונה אייפאד, אתה פשוט מתעלם מאוקינוס של תוכן פלאש שיש באינטרנט.

פורסם

עם כל הכבוד לפלאש, ובתור מפתח בפלאש, לא פגשתי אפליקציית/משחק פלאש שווה שאין לו פורט לNative App מהApp Store (חוץ מPortal Flash Version).

פורסם

עם כל הכבוד לפלאש, ובתור מפתח בפלאש, לא פגשתי אפליקציית/משחק פלאש שווה שאין לו פורט לNative App מהApp Store (חוץ מPortal Flash Version).

מי אמר שפלאש זה רק למשחקים...?

בנוסף, אפל סטור זה מותנה ברכישה.

פורסם

עם כל הכבוד לפלאש, ובתור מפתח בפלאש, לא פגשתי אפליקציית/משחק פלאש שווה שאין לו פורט לNative App מהApp Store (חוץ מPortal Flash Version).

ולמה שמישהו ירצה להוריד מליון ורבע משחקי פלאש באופן ייעודי למכשיר ואח"כ להסיר במקום להיתקל בהם בדפדפן, לנסות כמה דקות, ולהמשיך הלאה בגלישה?

כל הנקודה של משחקי פלאש באינטרנט היא משהו מיידי וקליל שלא צריך להטריח אותך.

חוץ מזה, כמו שאמרו, פלאש זה לא רק למשחקים.

פורסם

תגידו אתם יודעים לקרוא?

רשמתי אפליקציית / משחק פלאש

זאת אומרת:

אפליקציית פלאש

או

משחק פלאש

אני מקווה שעכשיו ברור :hi:

בכ"מ אני דיי מסכים אתכם, זה היה נחמד אם היה נגן פלאש במכשיר, אבל ברגע שהדברים החשובים באמת (**לדעתי**) כמו Youtube,ustream וכו' יש להם אפליקצייה "טבעית" אז נגן פלאש הפך בשבילי מבגדר "חובה" לבגדר "נחמד שיהיה יכול לחיות בלי".

  • 2 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא רצוי...

פורסם

לא רצוי להקפיץ דיונים מ-2010

:pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים