עבור לתוכן

מחפשת המלצה לתוכנת ניווט עבור LG INCITE

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולכם!

לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס.

המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות,

והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR

עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש

לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.

פורסם

למכשיר שברשותך יש באמת מקלט A-GPS.

נסי להתקין את WAZE שהיא חינמית http://www.waze.co.il/

ואם את רוצה משהו יותר יקר ומקצועי- נסי IGO.

למרות שהמכשיר שלך די ישן ואני לא בטוח שהגרסא הכי חדשה של IGO נתמכת.

פורסם
  • מחבר

תודה! (דוגי סטייל)? :)

קודם כל שימחת אותי! לדברך לא עבדו עלי וה- A -GPS אכן מובנה! אם אני מבינה אותך נכון, אז כנראה שמכוון שה- DESTINATOR החינמי שהתקנתי אינו נתמך במכשיר,

למרות שהוא לכאורה "פועל" הוא אינו מפעיל את ה GPS המובנה שיחפש לוויינים??

יש איזו דרך "חינמית" להשיג את ה-IGO ?ואולי כדבריך כיוון שהמכשיר ישן (הוצא ב-2009) עדיף להתקין igo ישן יותר כדי להבטיח שיפעל? ואם כן, איזו גירסה?

האם ה igo עדיף על Waze?

האם עם אחת מתוכנות אלו תפתח מקלדת ווירטואלית בעברית? למכשיר שלי אין עברית ויקשה להקליד רח. כמו ה' באייר, או חוני המעגל... בלטינית : )

רוב תודות.

פורסם

IGO יותר טוב מ-WAZE. אבל WAZE זה בחינם :P

אני אישית משתמש ב-WAZE ותחפשי בהגדרות (גם של המכשיר וגם של התוכנה) שהתוכנת GPS שהתקנת תשתמש במקלט הפנימי.

לא יודע אם הגרסא החדשה IGO 8 תעבוד בצורה חלקה על המכשיר שלך, אבל מה שבטוח ש-IGO 6 תעבוד טוב.

את יכולה לנסות IGO 8, אני עוד לא ניסיתי.

לגבי עברית- את צריכה להתקין עברית על המכשיר.

יש כמה וכמה פתרונות לעברית, אחת הטובות זה העברית של איירון שעולה כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים