פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים לראות פעם בשנה 'אורות בשמיים' לא נחשב לניסיון בשטח.והתגובה הייתה בשל הטון המזלזל המתמשך שיצא ממנו. מדע פופולארי הוא קיצור דרך לעצלנים, ולשמוע את אלכס, שאין לי נגדו שום דבר אישי והוא יודע זאת, מנסה להפוך את היוצרות, גרר מצידי תגובה דומה.
פורסם 2010 באוגוסט 1315 שנים כשמנסים להסביר להדיוטות מה זה קוונטים אף אחד לא נכנס איתם לאופרטורים הרמיטיים, אלא נותנים דוגמאות פרקטיות ותוצאות ניסוי, כדי להמחיש כמה מוזרה התאוריה. אדם שאוהב לצפות בכוכבים ומעניין אותו הנושא אסטרונומיה לא חייב להבין תחת אילו שדות כבידה נמצא הכוכב בשביל להתפעל ממה שהוא רואה בשמים. אני די בטוח שאתה לא מבין מה זו נקודה קוונטית ומה משתמע ממנה, או מה התאוריה מאחורי מוליכים למחצה, ובכל זאת אתה מתעניין/מתעסק בחומרה. מדע פופולרי הוא כשמו, פופולרי.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים אין לי בעיה עם התעניינות במדע פופולארי. אני מציע שתקרא שוב את תגובתי ותנסה לרדת לסוף דעתי.מעבר לכך, כדאי מאוד שאבין את התאוריות הללו, ובפרט כל הנוגע במל"מ. אחרי הכל, זה חלק נכבד מלימודיי.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים מחבר גיא, אני לא זלזלתי בתיאורטיקנים, להיפך, אני חושב שהם מאוד חשובים, פשוט אני, אישית, תיארתי את מה שאני אוהב בתחום הזה תצפיות שטח הן הדבר הכי כיפי באסטרונומיה ולרבים הן גורמות לשאול שאלות כבדות משקל ולקבל תשובות בו במקום מטובי המומחים בארץ. הציוד בתצפיות האלה הוא פרטי של אנשים, הם שם גם כדי שתבוא לראות בטלסקופ שלהם ולקבל מהם הסבר, עם חיוך. יהיו עוד תצפיות ואני ממליץ בחום להגיע. הבאתי בשבילכם תמונות מהארוע מהמצלמה של העיתונאי של מעריב שהצטרף אלינו. *הצילום נעשה ב Canon D40 עדשה 18-55 (זה עניין גם אותי כחובב צילום ). בשתי התמונות הראשונות נראה האגם בתמנע ומעליו חלק מזרוע גלקסיית שביל החלב, בה נמצאת מערכת השמש שלנו. בשאר, חברי האגודה+קהל. *תצפיות מסוג זה מאפשרות להגיע ללא טלסקופ כלל ולחוות חינם ציוד איכותי של חובבים אחרים ברמת (אם אתם מכירים את הדגמים בתמונות) מאלף עד 20 אלף שקל.
פורסם 2010 באוגוסט 1415 שנים מחבר קיבלתי הרגע לינק (הכניסו רק כמה משפטים מכל הראיון):http://213.8.193.29/msnvideo/glz/בוקר טוב ישראל.wmaאוhttp://www.glz.co.il/pop_video.aspx?newsid=4898דקה 39:39* השידור אודות התצפית כולה זה דקה 39-41** מגלגל"צ אמרו שהבוקר הלינק יימחק ויוחלף בהקלטה הטרייה של תוכנית הבוקר.*הלינק כבר עודכן לתוכנית הבוקר של היום ואינו רלוונטי.
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים חבל שלא יצא לי להגיע על הטלסקופ שלי לבנתיים אני מסתפק בתצפית על צדק מהבית (שנראה די חביב)
פורסם 2010 באוגוסט 1615 שנים טלסקופ ניוטוני SK130. אורך מוקד של 650mm, קוטר 130mmעדשות: 25mm, 10mm, 4mm
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים Skywatcher כמובן.אפשר חוות דעת על ה-SK130?או שבמחיר שלו יש מתחרים טובים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.