עבור לתוכן

ניתן להוסיף גוף קירור נוסף לHD4870??

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי HD4870 שהגיע עם קירור מהחברה (CONNECT3D), עכשיו הקירור דווקא נראה די רציני,

אך הטמפרטורה עדיין די גבוהה.. (80 מעלות במאמץ..), אני מודע לזה שהכרטיס בנוי לטמפרטורה כזאת,

אך בכל זאת הוא מחמם לי את כל האזור (ולכן גם הזכרונות מתחממים יותר), גם הייתי רוצה לעשות לו קצת OC ולכן הייתי

רוצה להוסיף לו גוף קירור נוסף,

אני מתכנן לקנות את הTWIN TURBO, אך ניתן להוסיף את הקירור הזה על הצד השני של הכרטיס מסך?

או שאולי כדאי לי בכלל להחליף את הצדדים של הקירורים (ז"א להשים את הTWIN TURBO בצד המעבד של הכרטיס מסך,

ואת הקירור המובנה בצד השני של הכרטיס מסך)

האם זה יהיה אפקטבי? מישהו ניסה את זה?

תודה רבה.

פורסם

אם אין לך שם ליבה לקרר אותו מה הוא יקרר? את הפי סי בי? אתה מוזמן להוסיף מאוררים לסירקולציה יותר טובה...

כמו שכתבו פה באשכול על ה 9800,כמות החום שתפלט למארז אותו הדבר עם כל קירור...

פורסם
  • מחבר

אני מניח שזה יקרר את הכרטיס עצמו, מאווררים כבר יש לי בכל מקום אפשרי,

ככה שאין מצב להוסיף עוד, לדעתך בכמה זה יוריד את טמפ' המעבד? (יש מצב ל7-9 מעלות?)

אם קירור נוסף לא יעזור, מה ניתן לעשות?

פורסם

מעבד אתה מכוון לליבה של הכ.מסך?

האם המאוררים מספקים סירקולציה טובה?

מתי פעם אחרונה ניקיתה את המחשב ואת הקירורים יסודית?

אם אנחנו מדברים על אותו הכרטיס... אז הכרטיס מגיע עם ארקטיק סילבר אסלרו טווין טורבו פרו אז יש לך אפשרות לבחור אם המאוררים יעבדו ממתח של 7 וולט או 12 וולט.

קירור מהצד השני לא יודע עד כמה זה יועיל...

פורסם
  • מחבר

מעבד אתה מכוון לליבה של הכ.מסך?

האם המאוררים מספקים סירקולציה טובה?

מתי פעם אחרונה ניקיתה את המחשב ואת הקירורים יסודית?

אם אנחנו מדברים על אותו הכרטיס... אז הכרטיס מגיע עם ארקטיק סילבר אסלרו טווין טורבו פרו אז יש לך אפשרות לבחור אם המאוררים יעבדו ממתח של 7 וולט או 12 וולט.

קירור מהצד השני לא יודע עד כמה זה יועיל...

בגדול אחי הסירקולציה טובה לדעתי, יש לי 2 מאווררים למעלה, אחד מאחורה, ואחד למטה של הספק (ללא המאווררים של קירור המעבד והכ.מ.)

יש לי אפשרות להוסיף עוד 2 (אחד מאחורה למטה ואחד בצד) לדעתך כדאי לנסות?

כן, התכוונתי לליבה של הכרטיס מסך, שלשום ניקיתי את המחשב מאבק, מה הכוונה לנקות את הקירורים יסודית? לפרק אותם ולמרוח משחה מחדש?

איך אני משנה את המתח של המאווררים?

האם הTWIN TURBO יקרר טוב יותר מהקירור של הנוכחי?

תודה אחי.

פורסם

אם אפשר בבקשה בלי "אחי" יהיה מה טוב... אנחנו לא ברחוב. תודה.

לא רשמתה מאורר מקדימה אז או שהוא לא קיים או ששכחתה אותו. מבחינת מאוררים שיש לך עכשיו כל האוויר שנכנס ישר נשעב ולא מגיע למטה. אז מן הסתם הסירקולציה על הפנים שים מאוורר הכי גדול שיכנס מקדימה תעשה סידור כבלים מאורר אחד מאחורה מוציא אחד למעלה מוציא ואחד על הדלת מכניס. אם אפשר לחבר מאורר קרוב לכרטיס מסך תעשה את זה. במידה ואין מאורר שמכניס מקדימה אז שיכניס אוויר מאחורה.

בקשר לטווין טורבו... בהודעה רשמתי שאם אנחנו מדברים על אותו כרטיס אז כניראה הוא כבר עומד על הכרטיס. אין לי מושג איזה קירור נוכחי עומד אצלך שם.

משחה טרמית לא ניראה לי שצריך הכרטיס די חדש.

פורסם
  • מחבר

מאוורר מקדימה אין, אני יוסיף,

בכל מקרה איזה משחה טרמית תמליץ לי לHD4870?

ניתן לקנות בOFFICE DEPOT/BUG? (חנויות שקרובות לבית..)

תודה רבה.

פורסם

קודם כל תתחיל עם סירקולציה נכונה אחרי זה תעבור לדברים אחרים. משחה זה לא מה שיציל אותך,בקשר למשחה אין לי המלצה כל כך קח זאלמן או משהו בסגנון.

פורסם

פותח התרד כל המאווררים שיש לך במארז..ואין לך מאוורר אחד בחלק הקידמי שמכניס אוויר ?

אני הייתי מוותר על המאוורר התחתון..ומתקין אחד בקידמת המארז..

כמו כן אין שום דבר רע בטמפ' שציינת..אלו טמפ' סבירות..

רענון משחה של הכרטיס מסך זה צעד מבורך..אבל אם כבר לפרק אותו עדיף לרכוש קירור יעודי בעוד כמה שקלים..

בכל מקרה לא הייתי לא הייתי מרענן משחה או רוכש קירור..למה ? כי אין לך צורך בזה..

פורסם
  • מחבר

פותח התרד כל המאווררים שיש לך במארז..ואין לך מאוורר אחד בחלק הקידמי שמכניס אוויר ?

אני הייתי מוותר על המאוורר התחתון..ומתקין אחד בקידמת המארז..

כמו כן אין שום דבר רע בטמפ' שציינת..אלו טמפ' סבירות..

רענון משחה של הכרטיס מסך זה צעד מבורך..אבל אם כבר לפרק אותו עדיף לרכוש קירור יעודי בעוד כמה שקלים..

בכל מקרה לא הייתי לא הייתי מרענן משחה או רוכש קירור..למה ? כי אין לך צורך בזה..

מחר אני ירכוש מאוורר חדש, יש לי את הCM690, אמור להיות לי מקום למאוורר מקדימה נכון?

השגתי מחבר את הTWIN TURBO (לא היה לו צורך בזה), אך ללא המשחה שמגיעה איתו, לכן אני אעדיף כבר לפרק אותו ולהרכיב את הקירור החדש,

(הבנתי שזה קירור מצויין.)

אני גם מתכנן OC קטן, (לעלות את הליבה ל800MHZ והזכרון ל1000), בכל מקרה איזה משחה טרמית שווה לי לקנות לHD4870?

תודה רבה על העזרה חברים.

פורסם

כן יש מקום מקדימה..חיפוש היה עונה לך על השאלה של המשחה..לך על הMX-2/3 של AC..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים