עבור לתוכן

Radeon 9500 128 mb NP או Ti 4200 128 mb

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית?

וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\

בתודה מראש

שי.

פורסם

הראדון.

עריכה: שמתי לב שרשמת NP , אז הTI4200 יותר חזק. (חוץ מהיתרון של הראדון שהוא תומך בDX9.. ובמקרים אחדים עוקף את הTI4200 כשהפילטרים מופעלים)

פורסם

מסכים

פורסם
  • מחבר

סבבה.

תודה רבה לכם!

בזכות אנשים כמוכם אנשים לא סתם מבזבזים כסף.... :D;)

תודה .

שי.

פורסם

ה9500NP עוקף את ה4200 רק בפעמים מועטים וזה קורה רק כאשר פילטרים מופעלים

http://www.digit-life.com/articles2/radeon/r9500-9700-dx9-p1.html#p11

אבל נחשיב את זה שהמחירים שלהם דיי דומים ולראדון יש תמיכה בדיירקט איקס 9-הוא יותר משתלם

ובכלל לא הזכרתי את האומגה שפותחים לו ת'צינורות עיבוד והופכים אותו לחיה רעה :evil_laughterpurple:

פורסם

אבל נחשיב את זה שהמחירים שלהם דיי דומים ולראדון יש תמיכה בדיירקט איקס 9-הוא יותר משתלם

ובכלל לא הזכרתי את האומגה שפותחים לו ת'צינורות עיבוד והופכים אותו לחיה רעה :evil_laughterpurple:

אתה לא תצליח, ה9500 בארץ לא עובדים

פורסם

LOL

מה זאת אומרת לא עובדים?

ולפותח התראד, כדאי לך מאוד לקנות 9500 לא פרו אם כבר אתה מתלבט, ולהפוך אותו בעזרת דרייברים פרוצים לרדאון 9700 לא פרו, זה עובד מצויין במשחקים החדשים {מניסיון} וגם תהיה לך תמיכה מלאה ב-DX9 אז ככה שכדאי לך ללכת על כרטיס חדיש שתומך בדרישות החדשות של המשחקים החדשים ולא ללכת על כרטיס די ישן וחלש יחסית כמו TI 4200. זאת הדעה שלי ומניסיון אני אומר לך כי יש לי כזה כרטיס {רדאון 9500}.

שמחתי לעזור, דודי הסטלן.

פורסם

וגם תהיה לך תמיכה מלאה ב-DX9 אז ככה שכדאי לך ללכת על כרטיס חדיש שתומך בדרישות החדשות של המשחקים החדשים ולא ללכת על כרטיס די ישן וחלש יחסית כמו TI 4200.

תאמין לי שהTI4200 לא חלש יחסית מול הR9500 , הוא עוקף אותו כמאט ברב המקרים.

רק אם אתה רוצה תמיכה בDX9 , הR9500 קורץ :P

פורסם

על מה אתם מדברים?! שכחתם מהעובדה שאם הרדאון 9500 NP הוא בעל אפיק של 128 ביט של זיכרון, אז למרות שהוא לא הופך ל9700 הוא עדיין הופך ל9500 פרו?!

וה9500 פרו הרבה יותר טוב מTI4200...

100 אחוז כדאי לקחת את הרדאון כי בכל מקרה אחרי הSOFT MOD הוא יהיה הרבה יותר טוב מהTI.

פורסם

כבר שאלת את השאלה הזאת

והתשובה היא לא

פורסם

על מה אתם מדברים?! שכחתם מהעובדה שאם הרדאון 9500 NP הוא בעל אפיק של 128 ביט של זיכרון, אז למרות שהוא לא הופך ל9700 הוא עדיין הופך ל9500 פרו?!

וה9500 פרו הרבה יותר טוב מTI4200...

100 אחוז כדאי לקחת את הרדאון כי בכל מקרה אחרי הSOFT MOD הוא יהיה הרבה יותר טוב מהTI.

שמשווים בביקורות כרטיסי מסך לא מתקינים עליהם דרייברים של אומגה, כי מן הסתם זה לא ישקף את יכולתו המקורית של הכרטיס..

פורסם

אמממ...אולי תגיד לנו (פותח הת'רד) את המחירים של שני הכרטיסים ?

פורסם
  • מחבר

לא שאלתי את זה פשוט כי לחבר שלי יש טי איי 4200 ורואים בו מצויין........

ואני רוצה לקנות 9500 (בגלל האפשרות להפוך אותו ל9700).......

אבל בגלל שלא תמיד זה עובד רציתי להיות בטוח שגם אם יהיה לי 9500 רגיל בלי שידרוגים הוא יהיה יותר טוב מה4200........

לטי איי 4200 יש מגוון מחירים אבל את ה5600 שלי מצאתי במכרז ב107 דולר(!)...[+10$ משלוח]..

והוא גם בצורת אל ובצבע אדום..

שי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים