עבור לתוכן

מה בתאכלס צריך כדי להתחבר לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

האם שלבי ההתחברות לאינטרנט שרשמתי להלן הם נכונים?

1) לבחור ספק תשתית (בזק / הוט) ולקנות ממנו מודם+חיבור חודשי. הוט מתחבר לכבל הטלוויזיה ולא דורש כלום בנוסף, להבדיל מבזק שדורש המצאות קו טלפון (+25 שקלים חדשים בלבד).

2) לחבר להתקין את המודם, ללא כל קשר לספקית האינטרנט שאני אבחר

3) לבחור ספקית אינטרנט

4) לקבל מהם סיסמה, ליצור קישור חדש לאינטרנט ("new connection" ב- control panel) שיתחבר דרך המודם. להזין את הסיסמא שקיבלתי מהספקית

5) לגלוש.

אשמח לתגובות - האם התהליך שתארתי פה הוא נכון, והאם אני יכול לעשות את כל התהליך החיבור וההתקנה לבד (הכוונה היא לא אם יש לי את הידע הדרוש, אלא אם אין חומרה כלשהי שאני אצטרך בהתקנה, שנמצאת אך ורק אצל הטכנאים)

תודה.

פורסם

היי משועמם,

1.שם המשתמש והסיסמא בספק נפתחים במעמד השיחה, בעוד שבתשתית נפתחת הזמנה. בתשתית כבלים אכן אין דרישה לקו טלפון או טלויזיה במקביל. בתשתית Adsl, קיימת דרישה לקו טלפון/קל קל/אינטרנטו (Naked Adsl).

2.בתשתית כבלים יזמנו לך טכנאי עד הבית להתקנת המודם בעוד שבתשתית של Adsl קיימת גם אפשרות איסוף מבזקסטור והתקנה עצמית.

3,4.בשיחת טלפון מול תמיכת האינטרנט של הספק יוכלו לעזור לך בכל שלבי הגדרת החייגן, במידה ויש לך מודם בלבד. במידה ומדובר במודם-נתב שקיבלת מחברת התשתית, השיחה הזו מתבצעת ע"י חברת התשתית ושם מסבירים לך כיצד להיכנס לממשק הנתב ולהכניס את שם המשתמש והסיסמא שקיבלת מהספק. במידה ויש לך ידע יחסי בנושא- תוכל גם לעשות את הפעולות האלו לבד.

5.אכן לגלוש ;)

גלישה מהנה ובהצלחה!

גולן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים