עבור לתוכן

WTF? משתמש וסיסמא בראוטר שונו ולא חוזרים לDEFAULT

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN.

חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו.

עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! :pissed:

מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט...

יש לכם רעיונות?

פורסם
  • מחבר

ממש לא.

ניסיתי גם הכל CAPS, גם הכל רגילות, גם FIRST CAPITAL LETTER... הכל >:(

פורסם

תן לו עוד hard reset ופריקת מתח.

מקסימום פטיש חמש קילו. ;)

פורסם

אתה בטוח שזה ADMIN X2 ולא Admin X2 (לפי מיטב זכרוני)?

חוץ מזה, אחרי כמה פעמים שגויות (3-5), בד"כ אי אפשר להכניס סיסמה לזמן מסוים (דקות).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל אפשרויות הADMIN, אף אחת לא עבדה אז פשוט עשיתי ריסטרטים לראוטר עד שקיבלתי אחד מהIPS הדינאמיים הרצויים (משום מה יש הבדל בהתחברות בין IPS עם 85 בהתחלה לכאלה עם 89 או 106/109 של נטוויז'ן) וכיביתי את הWIRELESS ידנית.

אני מקווה שכשאני אזכר שוב לנסות להכנס ללוח הבקרה הראוטר יתאפס על עצמו...

פורסם

הגדרות יצרן זה admin אותיות קטנות שניהם

ההגדרות של בזק זה Admin שניהם.

אבל שים לב שלבזק יש יכולת גישה לנתב שלך (שלהם), יתכן שהם שינו לך את הסיסמא מאיזו סיבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים