עבור לתוכן

אחריות של שנה למסך? שווה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms

המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה

והשאלה שלי היא:

יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות?

תודה.

פורסם

אל תקנה לעולם שום מסך ששייך לחברה הזאת...

יש לאמא שלי מסך מאותה פירמה ואחרי 3 שנים (אתמול) הוא שבק חיים, התחיל להפוך את המסך ללבן מפעם לפעם וזהו, הוא גמור!!

לעומת זאת היה לאחותי LG יותר ישן מהנ"ל בכמה שנים 17 אינצ' (שקניתי אותו עוד כשה-17 אינצ' נחשב מצוין), ושמנו אותו אצל אמא שלי לבדיקה והכל עובד מעולה... הרבה יותר אמין ובטוח !!!

Chimei - ההשקעה הכי גרועה שלך !

פורסם
  • מחבר

אל תקנה לעולם שום מסך ששייך לחברה הזאת...

יש לאמא שלי מסך מאותה פירמה ואחרי 3 שנים (אתמול) הוא שבק חיים, התחיל להפוך את המסך ללבן מפעם לפעם וזהו, הוא גמור!!

לעומת זאת היה לאחותי LG יותר ישן מהנ"ל בכמה שנים 17 אינצ' (שקניתי אותו עוד כשה-17 אינצ' נחשב מצוין), ושמנו אותו אצל אמא שלי לבדיקה והכל עובד מעולה... הרבה יותר אמין ובטוח !!!

Chimei - ההשקעה הכי גרועה שלך !

תודה על התגובה -

תשמע..3 שנים זה די ויותר.

פורסם

תודה על התגובה -

תשמע..3 שנים זה די ויותר.

זה ממש לא נכון!!

המסך 17'' נמצא אצלנו בערך 10 שנים, ושיהיה רק הכי טוב, הוא עדיין מתפקד מצוין, עובד מעולה !!!

כך גם המסך 19'' שאני משתמש בו, הוא כבר 5 שנים !! שניהם LG פשוט מצוינים!

שמע גם אני עכשיו מחפש מסך חדש לאמא שלי, היה לה את ה"צ'ימי" שלא רק שהוא כבר מת הוא היה פשוט על הפנים, רואים באמת גרוע, לא היה כייף להסתכל בכלל.. קנינו אותו רק בגלל המחיר הנמוך שהראה לנו באמת מה הוא שווה..

עם תקציב כמו שלך, הייתי מוסיף עוד 200 שקל למשהו טוב..

גם אני רוצה משהו בסביבות ה-800 מצאתי LG LED 22'' ב-865 שקל... נשמע לי קצת זול בשביל הטכנולוגיה הזאת בגלל זה אני מחכה לתשובה ורץ לקנות.

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא נכון!!

המסך 17'' נמצא אצלנו בערך 10 שנים, ושיהיה רק הכי טוב, הוא עדיין מתפקד מצוין, עובד מעולה !!!

כך גם המסך 19'' שאני משתמש בו, הוא כבר 5 שנים !! שניהם LG פשוט מצוינים!

שמע גם אני עכשיו מחפש מסך חדש לאמא שלי, היה לה את ה"צ'ימי" שלא רק שהוא כבר מת הוא היה פשוט על הפנים, רואים באמת גרוע, לא היה כייף להסתכל בכלל.. קנינו אותו רק בגלל המחיר הנמוך שהראה לנו באמת מה הוא שווה..

עם תקציב כמו שלך, הייתי מוסיף עוד 200 שקל למשהו טוב..

גם אני רוצה משהו בסביבות ה-800 מצאתי LG LED 22'' ב-865 שקל... נשמע לי קצת זול בשביל הטכנולוגיה הזאת בגלל זה אני מחכה לתשובה ורץ לקנות.

שכנת אותי :)

בקשר למסך לד שמצאת

ואללה, נשמע טוב גם חברה מוכרת וטובה וגם טכנולוגיה חדשה ומחיר טוב, אפשר לינק?

פורסם

לא הייתי ממליץ לרכוש מסך עם אחריות של שנה אחת בלבד אך מה שנאמר על המסכים של Chi Mei נגוע בדעה קדומה וזאת מכיוון שחברת הבת, CMO, מייצרת פאנלים למסכים של חברות רבות בשוק והיא נחשבת לאחת היצרניות הגדולות בשוק הפאנלים למסכי LCD.

על מסכי ה-LED LCD כבר נכתב לא מעט בפורום ואני ממליץ לעשות חיפוש בפורום כדי להבין שלא כל מסך עם עם תאורה אחורית מבוססת LED טוב ממסכים אחרים, קיימים גורמים רבים לאיכות המסך.

אם כבר אתה מוציא 800 או 850 ש"ח על מסך, הסמסונג P2250 יהיה מתאים. המסך הנ"ל זכה לציון 4 מתוך 5 כוכבים באתר המצוין Prad וזה בהחלט לא רגיל למסך זול עם פאנל TN (שהוא סוג הפאנל הזול ביותר במסכי LCD למחשב):

http://www.prad.de/en/monitore/review/2010/review-samsung-p2250.html

פורסם
  • מחבר

לא הייתי ממליץ לרכוש מסך עם אחריות של שנה אחת בלבד אך מה שנאמר על המסכים של Chi Mei נגוע בדעה קדומה וזאת מכיוון שחברת הבת, CMO, מייצרת פאנלים למסכים של חברות רבות בשוק והיא נחשבת לאחת היצרניות הגדולות בשוק הפאנלים למסכי LCD.

על מסכי ה-LED LCD כבר נכתב לא מעט בפורום ואני ממליץ לעשות חיפוש בפורום כדי להבין שלא כל מסך עם עם תאורה אחורית מבוססת LED טוב ממסכים אחרים, קיימים גורמים רבים לאיכות המסך.

אם כבר אתה מוציא 800 או 850 ש"ח על מסך, הסמסונג P2250 יהיה מתאים. המסך הנ"ל זכה לציון 4 מתוך 5 כוכבים באתר המצוין Prad וזה בהחלט לא רגיל למסך זול עם פאנל TN (שהוא סוג הפאנל הזול ביותר במסכי LCD למחשב):

http://www.prad.de/en/monitore/review/2010/review-samsung-p2250.html

כן, ראיתי ת'מסך הזה ואני אכך אותו כנראה לאור הסקירה משוכנעת

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים