פורסם 2010 ביוני 1415 שנים מחבר תודה רבה.קניתי, מתאים. רק המברג כזה קטן והבורג כל כך חזק שאני לא מצליח לפתוח
פורסם 2010 ביוני 1415 שנים יש מברגים קטנים מאוד אבל אם צורה חיצונית של מברג נורמלי (מוט ארוך וידית גדולה מפלסטיק בגודל כמו של מברג רגיל)הם הכי מומלצים כי הוא נותן לך לתת כוח וללחוץ חזק יותר וכך המברג לא מחלי ולא דופק לבורג את הראש
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר עד שקראתי את ההודעה הזאת השתמשתי במברגי שענין שקניתיהוצאתי את כל הברגים מלבד 1... שדפקתי לו את הראש =/עבר לי במוח רעיון של חומצה להמיס את הבורגאבל בטוח יש פיתרון אלגנטי יותר
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים תקדח 5ת הראש שלו אם דרמל (אם אין = מברגה + ביט של רופא שיניים) ותשאיר את החלק אם ההברגהאחריי שתוריד את מה שהבורג החזיק תבריג החצה את מה שנשאר אם פליר
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים מחבר אני רואה לא התלהבתם מהרעיון של טיפות חומצה חחהמברג כמו שהמליצו לי פה (שטוח)הבורג צלב. אבל כרגע הוא פשוט עם חור עגול באמצע (כמה שהצלחתי לראות) כלומר הרוס לגמרה.איפה אני משיג דרמל או ביט שרופא שיניים?(אני חיפאי)אחרי שאני ישמיד את הבורג, איפה אני קונה אחד זהה למקרה שהרצה להחזיר הכל למקום?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 19:05:59ראיתי עכשיו בגוגל לראשונה מה זה דרמליש סיכוי לצאת בזול מהעיניין הזה?אני זקוק לשימוש חד פעמי...
פורסם 2010 ביוני 1515 שנים תמצא מישהו להשאיל ממנו.בורג חדש- אני מניח שחנות לחומרי בניין תספק לך את זה. אני לא יודע, אני משיג ברגים מיוחדים דרך מישהו שאני מכיר אישית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.