עבור לתוכן

ירידה בביצועים במשחקים של גיימר 014 בשעות העומס יחסית לעבר

Featured Replies

פורסם

אני בגיימר ב014 איזה 6-7 שנים. בזמן האחרון יש ירידה בביצועי הפינג בשעות העומס . בהתחלה חשבתי שזה בצד של השרת המרוחק אבל pathping מראה שיש חוסר יציבות בקפיצה שלישית או רביעית של אפילו 200 מילישניות :screwy: וזה לא פעם אחת . זה מקפיץ את הממוצע ל60 מילי . ראיתי שפעם היה פינג חריג של 64 בקפיצה ראשונה (תשתית בזק) אבל הממוצע נמוך (13-14 ) אז לא הכי סביר שזה הם אבל אולי זה כשור לתשתית.

אני אשים את התוצאות בשירשור הזה היום בערב וגם תוצאות עדכניות. אני גם סבלתי מהתנתקויות לא סבירות באותו יום. הבעיה העיקרית שלי שאני משחק על שרת מרוחק בחוף המערבי אבל עדיין מתי שפנוי יש לי פינג של 220-240 לשם . המגבלה היא עד כ290 מילי אז אני יכול לסבול קצת לאג אבל 60-70 מילי שניות מתחיל להיות בעיה. שמעתי ממישהו שמשחק את אותו משחק אבל עם גיימר של 012 שהוא היה עם 360 וזה כבר בלתי אפשרי.

יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיות האילו?

האם לעוד מישהו יש בעיות עם חשבון גיימר של 014?

אני כרגע על 10/0.8 . אני מנחש שהמורידים הכבדים פשוט הרסו את החבילה....

פורסם

לגביי קפיצה שלישית זה כבר שרת יציאה שהמטרה שלו בעיקר זה להוציא אנשים כמה שיותר מהר ולכן שאתה שולח לו פינג הוא מחזיר לך פינג גבוה כי זה לא בסדר עדיפויות שלו- זה תקין.

לגביי זה שיש לך בעומסים ירידה בביצועים זה משהו שאי אפשר להילחם עליו אני כמעט בטוח שזה דווקא השרת- כמו שאתה אומר שזה שהיה ב012 קיבל פינג ממש גבוה. וזה שהיה לך ניתוקים זה יכול להיות מספר דברים זה לא מעיד בהכרך על הספק- בכל מקרה תראה איך זה היום.

סתם מהתעניינות איזה משחק זה?

פורסם
  • מחבר

לגביי קפיצה שלישית זה כבר שרת יציאה שהמטרה שלו בעיקר זה להוציא אנשים כמה שיותר מהר ולכן שאתה שולח לו פינג הוא מחזיר לך פינג גבוה כי זה לא בסדר עדיפויות שלו- זה תקין.

יכול להיות עדיין החוסר יציבות נראת לאורך כל המסלול וזה רק בשעות עומס.

לגביי זה שיש לך בעומסים ירידה בביצועים זה משהו שאי אפשר להילחם עליו אני כמעט בטוח שזה דווקא השרת- כמו שאתה אומר שזה שהיה ב012 קיבל פינג ממש גבוה.

בשביל זה אני משלם כפול בשביל חשבון גיימר . הבעיה שהיתה לבן אדם הזה עם 012 היתה לפני שלושה חודשים בערך

וזה שהיה לך ניתוקים זה יכול להיות מספר דברים זה לא מעיד בהכרך על הספק- בכל מקרה תראה איך זה היום.

רוב הסיכויים שזה packetloss ב UDP אולי המשלוח אינפורמציה לא יעיל במיוחד מה שגורם לאחד הצדדים לחשוב שמפציצים אותו.

סתם מהתעניינות איזה משחק זה?

infantry online ששיך לSony ויש לו רק שרת מרכזי אחד בסאן דיאגו . המשחק בדעיכה (200-300 שחקנים) אבל זה בערך המשחק היחיד שאני משחק. זה נחשב לtop down shooter אבל בפועל זה משחק איזומטרי ונקודת המבט היא מ 35 מעלות בערך (לפי מה שקראתי ) . במשחק מהירות הירי לרוב נמוכה אז אפשר להתחמק מכדורים (תלוי בטווח כמובן) מה שמצריך יכולת arcade . זה כמו RTS שכל שחקן משחק חייל אז המשחק הוא די טקטי ולרוב צריך שיתוף פעולה בין השחקנים כדי להצליח במטרה .

כמו שצינתי המיקום של השרת מאוד בעיתי ואני צריך חיבור אינטרנט אופטימאלי כדי לשחק בו.

פורסם

אל תשכח שזה גם יכול להיות מאוד העומס בשרת, שיחקשתי גם משחק אונליין שהשרת היה בדלאס והיה לי פינג של 220, אך ברגע שנכנסו יותר ויותר אנשים לשרת התחילו לי יותר ניתוקים מהשרת והרבה לאגים, למה? כמו שאמרת פקאט לוס.

מה שקורה זה שהשרת מתעדף אותם עליי, בגלל הפינג הגבוהה ולכן גורם לי הרבה פעמים להמתין בצד בעוד שאחרים שולחים ומקבלים ואז מה שקורה מתחילים לי לאגים ואז קורה שהשרת כל פעם לא שולח לי בגלל שהוא עסוק עם הפאקטים האחרים והוא פחות מתייחס אליי ולכן נוצר מצב של TIME OUT והופ התנתקתי.

זה לא היה קשור לעומס ברשת אלא עומס בשרת.

לכן שרתים בחוף המערבי זה בעייתי מאוד.

פתרון? לגור בקליפורניה יתן לך פינג טוב :P

פורסם

שלום Niseg,

הקפיצה ביציאה באמת נגרמת עקב פירוול שלא מתעדף פינגים,

כמו כן על פי ההגדרות פינג של 220-240 לארה"ב נחשב לתקין.

עם זאת במידה ואתה מעוניין אני אשמח לדאוג לחזרת נציג תמיכה

טכני מטעמנו לביצוע מספר בדיקות.

במידה ואתה מעוניין שלח לי פרטים מלאים: שם מלא, מספר טלפון

שם משתמש בבזק בינלאומי ושעות נוחות לחזרה.

בהודעה פרטית או לכתובת המייל online@bezeqint.net

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי

פורסם
  • מחבר

הקפיצה ביציאה באמת נגרמת עקב פירוול שלא מתעדף פינגים,

אלוהים.... חבילת גיימר בלי תיעדוף לפינג אני יודע שאפשר לקבל הפצצה אבל זה אחד מהפרמטרים שמחליט אם החיבור יציב או לא . החיבור אמור להיות יציב אם אני קונה גיימר

כמו כן על פי ההגדרות פינג של 220-240 לארה"ב נחשב לתקין.

הבעיה היא שאני לא מקבל 220-240 אלא 310 לפעמים והמגבלה במשחק היא לרוב 280-290 . אתמול ניסיתי וזה היה די תקין (אולי בגלל שכולם הסתקלו מונדיאל) . אני מקווה שתסדרו את החבילה כי אין שום שקיפות לאיזה מניפולציות אתם עושים שם אבל חשוב שתעשו אותם כדי שחזירי רוחב פס לא יפריעו לגיימרים. אני אתקשר ברגע שהבעיה תחזור(אין סיבה להתקשר בזמן אחר). אין לי כלכך הרבה זמן פנוי וחשוב לי שהאינטרנט יהיה יציב בשעות העומס .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים