עבור לתוכן

סליבינג לחוטים :)

Featured Replies

פורסם

שלום..

אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות..

ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה.

עכשיו בא הקטע של השאלות..

.צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?<

איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו?

תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח ! :)

פורסם

1. הערכות של TT הם באיכות בינונית במקרה הטוב לפי אנשים בחו"ל, למרות שלא יצא לי להתעסק איתם באופן אישי.

2. אם אתה רוצה לעשות את הסליבינג לאורך כל הכבל אז כן צריך לפתוח את הספק, אבל לא באמת רואים את זה.

3. אתה יכול להרוס את הספק ואת עצמך אם זו הפעם הראשונה שלך.

4. להוציא את המחבר מפלסטיק, להלביש על הכבל ולסגור עם Heatshrink את החוטים למחבר.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא יפתח צספק כאילו ימתת תרשת עד הגבול זה סבבה?

תודה על העזרה..

תענה לי רק אם להזמין או לא ואני יזמין :)

פורסם

מה אתה מבלבל במוח

ערכה באיכות טובה ובמחיר של 40 שקלים זה נחומד מאוד

תראה , אם יש לך ספק כוח של צג ב80 שקל זה לא שווה

אך אם יש לך משהו איכותי ואתה מעוניין לעשות סליבינג תזמין ת'ערכה!

ואתה בדיוק מלביש אותה כמו גרב על רגל

בסוף אתה מלביש שרינק באורך שני סנטים ומחממם אותו כדי שיחזיר את הסוף של הסליב (הוא נפרם אם לא)

כמו כן לא להלביש את הסליב יותר מדייי קרוב לצמה..בערך 4 סנטים מהקונקטור אם זה ה24 פים ובשאר אתה יכול לברוח אחורה סנטים

פורסם
  • מחבר

מה אתה מבלבל במוח

ערכה באיכות טובה ובמחיר של 40 שקלים זה נחומד מאוד

תראה , אם יש לך ספק כוח של צג ב80 שקל זה לא שווה

אך אם יש לך משהו איכותי ואתה מעוניין לעשות סליבינג תזמין ת'ערכה!

ואתה בדיוק מלביש אותה כמו גרב על רגל

בסוף אתה מלביש שרינק באורך שני סנטים ומחממם אותו כדי שיחזיר את הסוף של הסליב (הוא נפרם אם לא)

כמו כן לא להלביש את הסליב יותר מדייי קרוב לצמה..בערך 4 סנטים מהקונקטור אם זה ה24 פים ובשאר אתה יכול לברוח אחורה סנטים

תודה שענית אחי..

יש לי ספק ג'ינרי שאני לא מתכוון להחליף בזמן האחרון..יש לי תמחשב בערך 4 חודשים..אז אני בתהליכים של מודיניג..

רציתי לשאול ראיתי בסרטונים שיוטיוב שהם מורידים תקונקטור חוט חוט ואז מחברים..אני לא רוצה לעשות את זה..

אז חשבתי לקבל את הקונקטור לחוטים ממש כאילו ואז להדביק בדבק כלשהו ואז יהיה אפשר להעביר תרשת..רציתי לשאול הרשת נמתחת כזה או לא?

כי שמעתי שהשרינק לא יצליח לעבור אבל אני יצירתי אז נראלי אני יצליח לעשות בלי לפרק וגם ראיתי שמישהו עשה תסליבינג כמו שאמרתי עם הדבק...

תודה על העזרה @! :)

פורסם

אין צורך לצטט הודעה מילה במילה אחריך.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לענות לי לפחות אם טרחת להגיב בכלל?

פורסם

כתבתי מדריך על סליבינג, לא יכול לתת לינק ישיר (מסיבות מובנות), חפש בגוגל "מדריך סליבינג"

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה ! :)

למרות שקראתי מלא מדריכים אבל לא משנה הסתדרתי תודה ! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים