פורסם 2010 ביוני 1215 שנים יש לי ספק של delta שכתוב אליו 100 mA ב 5vs. אני רוצה להשתמש איתו בפנטיום 3 שלוקח כ 330 mAהחלפתי את הדיודה והוספתי קירור לרכיב מיתוג בחלק של ה stand byבדקתי אותו אל ידיי עומס ב 5vs ומדידת זרם / מתח + בדיקה אם מתחמםהספק עצמו לא מתחמם אבל בעומס של 330 mA הוא נותן משהוא כמו 2.8 v במקום 5 vהמתח הזה לא תקין אבל - אם המחשב עדיין יעבוד איתו ניתן להשאיר את זה כך או יכול להיות נזק למחשב בטווח הארוך כתוצאה מהמתח הנמוך ?
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים קודם צריך לחשוב האם בכלל הספק הזה יכול להפעיל את המחשב 2.8 כבר נשמע נמוך מידי.בלי קשר לנזק או לא.
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר המתח ב 5 v הרגיל (כשהספק עובד) תקין ומדוייקהבעיה היא 5 vs. בטח מחוברים אליו רק המעגל שמדליק / מכבה את המחשב והכרטיס רשת המובנה (ל wake on lan). מ wake on lan לא ממש אכפת ליאם הספק יחזיק את העומס הזה - הרכיב מיתוג במתח גבוה קצת חם (אוליי 40 מעלות) והשנאי / הדיודה / הקבל קרים לגמרי. לא נראה לי שמשהוא שם הולך להידפק
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים נשמע כמו דיון לפורום OC אישית לא הייתי מנסה את זה, אולי חום זה רק גורם אחד לקחת בחשבון... יש מגבלה בסופו של דבר של מה שהשנאי יכול להוציא.
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר ההגבלות שאני מכיר בשנאי זה חום של החוטים והכוח המגנטי בליבהחום של החוטים - איןכוח מגנטי - בספקים שנותנים בכיף 2 A ב 5vs יש שנאי אם אותו שטח חתך של הליבה בידיוקהגבלות אחרות ?
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר עכשו יש משהוא מענייןיש לי ספק גנרי חזק יחסית (2 A ב 5 vs). הכנסתי מודד זרם בחוט ה 5 vs וכך מדדתי איתו שהמחשב לוקח 330 mA ב 5 vs (הספק הגנרי הוא ספק אחר שהשתמשתי איתו לבדיקה ולא הספק הזה אם ה 2.8 V)הספק הזה (ה delta) יורד ל 2.8 v ב 5 vs כשאני מנסה למשוך ממנו 330 mA (העמסתי אליו מלא מאווררים במקביל ב 5 vs ומדדתי זרם ומתח)מסקנה - כשהמחשב יקח ממנו 330 mA הוא יקבל 2.8 Vעכשו חיברתי את הספק הזה למחשב ומדדתי את המתח. לא 2.8 V. יש שם 4.6 V ! איך ?ואני מניח שאין בעיה להפעיל את המחשב אם 4.6 V
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.