עבור לתוכן

זקוק לעזרה: טיפים לעבודה יותר יעילה עם שני מסכים

Featured Replies

פורסם

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלות שלי. פה או בפורום של התוכנות. מתנצל מראש.

לאחרונה הרחבתי את שולחן העבודה שלי (Win 7 ב- 64 ביט) לשני מסכי 22 (שניהם סמסונג 226BW).

1. למרות שהמסכים זהים לחלוטין, גם ההגדרות הפנימיות שלהן זהות - יש עדיין הבדל מורגש ודי מעצבן בצבעים שלהם. יש איזו תוכנה מומלצת שתוכל לעזור לי עם כיול שני מסכים כדי שיהיו תואמים כמה שיותר?

2. אני זקוק, אם יש כמובן, להמלצות על תוכנות שמיועדות ל- 2 מסכים שיהפכו את החיים שלי לקלים יותר. לדוגמא, שבפתיחת דפדפן אני אקבל אתר מסוים בצד שמאל ואתר אחר בצד ימין. או למעשה שתוכנה מסוימת תמיד תיפתח בצד שמאל ותוכנה אחרת תמיד תיפתח בצד ימין.

3. מי שמכיר, ב- WIN7 יש את היכולת לגרור חלון לקצה העליון של המסך ואז החלון נפתח בצורה מוגדרת מראש. כלומר, אם גוררים את החלון למרכז המסך (למעלה) החלון נפתח על כל המסך. אם גוררים אותו לאחד הקצוות בצדדים, החלון נפתח למחצית המסך, וכד'. הבעיה היא שעם 2 מסכים - בצדדים שצמודים זה לזה זה לא עובד. זה פשוט מושך לי את החלון למסך השני, וליהפך. יש למישהו מושג איך משתלטים על העניין הזה?

4. האם ישנה אפשרות להוסיף את שורת המשימות גם למסך השני? נכון להיום שורת המשימות מופיעה רק במסך הראשי, ולא במשני.

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

DisplayFusion מאוד נוחה לעבודה עם יותר ממסך אחד.

מערכת הפעלה עצמה זוכרת באיזה מסך נסגר כל חלון וגם תפתח אותו בפעם הבאה, לא צריך שום כלי עזר בשביל זה.

אני לא ממש מבין למה אתה רוצה להצמיד חלון לחלק שמפריד בין שני המסכים האמת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים