עבור לתוכן

מחפש המלצה לקניית samsung galaxy s - איפה ואיך

Featured Replies

פורסם

למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת?

יוצאים מחירים לא רעים שם.

• תגובות 38
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחלה. אז נראה באמת הבדל זניח לגבי משלוח בחו"ל לארץ (בהנחה שחוסכים את המע"מ שלהם). 2800 שח זה המחיר של הנקסוס פה בארץ (ביזיון), והגלקסי יותר טוב ממנו, וההפרש זניח.

1. לגבי רשת פלאפון - ממה שראיתי מהתגובות זה נראה סוג של סיכון. לא נראה שאפשר לדעת בוודאות שבאיזור שלי הקליטה תהיה טובה. זה סיכון שכדאי לקחת? מישהו יודע בוודאות איך זה עובד?

2. יש מדריכים להתקנת עברית בצורה פשוטה, או שזה משהו למומחים?

3. ועוד משהו קטן: חושבים שכדאי להישאר עם גירסה 2.1 עם ממשק של סמסונג או לשדרג ל2.2 כשתצא הפירצה - עם כל החידושים והשיפורים אבל בלי הממשק?

יש פורום כזה למכשירי סמסונג?

1. לגבי פלאפון- תיקח סים של פלאפון ותכניס אותו למכשיר אורנג'/סלקום ותבדוק בעצמך מה רמת הקליטה. לא עניין מסובך.

בכל האזורים המרכזיים בארץ יש קליטה טובה מאד. (רעננה, הרצליה, תל אביב, רמת גן בכולם היתה קליטה מלאה וללא ניתוקים).

2. קלי קלות. באמת קלי קלות, רק צריך לבצע רוט (יש מדריכים רבים ומפורטים) ומשם הדרך פשוטה וקלה.

3. אני מאמין שבאיזה שהוא שלב תצא גרסא 2.2 עם רום מותאם לסמסונג השאלה כמה זמן זה יקח והאם אתה רוצה לחכות.

אני אישית גם מחכה לגרסא 2.2 רישמית. עדיף רישמי מאשר לקחת את הסיכון ולהסתבך עם רומים מיוחדים למיניהם.

פורסם

סאמסונג הכריזו רשמית כבר שהגלאקסי S יקבל 2.2 בקרוב מאוד.

הם לא מוכנים לפרט מתי זה "בקרוב מאוד", אבל הדלפות לרשת ממספר מקורות תומכות בהצהרה. לגלאקסי S יהיה 2.2 רשמי.

פורסם

בקשר ל2:

לא לכל מכשיר יש רוט זמין (מינימום בשביל עברית)

ובחלק זה לא כ״כ פשוט/בטוח

לא בדקתי אבל לדעתי אין עדיין רוט לi9000

פורסם

הזמן הממוצע ל ROOT למכשירים חדשים הוא בין חודש לחודשיים.

אם לספיקה יצא ROOT, קשה לי להאמין שלגלאקסי S הפופולרי בהרבה (עוד מלפני שהוא יצא לשוק בכלל) לא יצא.

אבל עד שיוצא...... יש כמה דברים שצריך להשלים עם חסרונם (הכנראה זמני)

פורסם

1.לאינקרדיבל של htc יצא רק עכשיו רוט והוא לא בסיסי/חסר סיכון.

יש מכשירים שעדיין אין להם רוט

2.חודשיים בלי עברית זה הרבה זמן.

3.המרחק בין רוט לבוטלודר פתוח (שמאפשר רומים מבושלים) הוא גדול - סמסונג יוציאו פרויו עד סוף השנה, אבל מה עם ג׳ינג׳רברד? מה עם 2.4? הם די ידועים לשמצה בעדכונים שלהם, יהיה מבאס להתקע עם מכשיר מתקדם בעל מערכת ״מיושנת״

ובכלל, עד היום רומים רשמיים של גוגל מרגישים עדיין לא מספיק ״מלוטשים״...

פורסם

אני מסכים איתך ב 100%, ולקחת מכשיר של סאמסונג זה קצת "סיכון" בקטע הזה. כל אחד והשיקולים שלו.

אותי למשל העברית לא מטרידה בכלל, בשביל אנשים אחרים זה יכול להיות קריטי לגמרי.

הדבר היחיד שמטריד את כולם, אני מניח, הוא שאחרי פרויו- לך תדע מה יהיה. כולי תקווה שבגלל שסאמסונג התחילו בחוזה שיווק רחב עם וודאפון באירופה אז גם יטרחו לעדכן כמו שצריך, אבל זו רק תקווה.

אותי מעצבנת הנקודה שלמכשיר עם סנאפדראגון 1GHZ אני עוד צריך להמיר בכלל וידאו, כי באנדרואיד אין נגן מדיה נורמלי עם תמיכה ב MKV, או אפילו DIVX/XVID בסיסי :kopfpatsch: סאמסונג טרחו לתקוע שם נגן שתומך בכל הפורמטים הנ"ל ככה שכל וידאו עד 720P לא דורש בכלל המרה. כמו שצריך.

זו אחת הסיבות שהמכשיר תפס הרבה אור זרקורים בקרב משתמשי אנדרואיד קיימים כמו חדשים.

פורסם

רק עניין של זמן עד שיצאו נגנים/קודקים לאנדרואיד ותוכל לנגן DIVX/MKV על הנקסוס/סנפדרגון שלך

:)

פורסם

הנגן היחיד הנראה באופק הוא Core player, שמתעכב כבר מאוגוסט 2009 :'(

ככל הנראה קודקים גם לא כלולים בפרויו, אז התקווה היחידה היא צד שלישי, וגם זה לא ממש זז כרגע....

אני חייב להגיד שזה עצוב שרשמית ע"י הכרזה של קוואלקום, הסנאפדראגון תומך 720P בכל פורמט וקודק, אבל מעשית, ב HD2 משום מה HTC בחרו להגביל ל 848X480, במכשירי אנדרואיד אין נגנים/קודקים, ובטושיבה TG01 המכשיר פשוט צולע מדי בגלל Firmwareים נוראיים. ככה שאפקטיבית, למרות שהתמיכה קיימת מיום היוולדו של המעבד, אין שום ביטוי לזה בשטח.

אבל זה קצת חורג מהנושא, אז חזרה לנושא הגלאקסי :P

למישהו יש שמץ מתי הוא ישוחרר בארה"ב? לא ממש מצאתי מידע

פורסם

וזה משנה כי?

בחנויות פרטיות בארץ הוא גם ככה יהיה, וגם ככה רוב האנשים יקנו אותו מחו"ל.

זה לא כאילו לנקסוס יש יבוא רשמי לארץ.

פורסם

אני רק מציין עובדה :silly:

פורסם

מיני ביקורת מבית engadget לgalaxy s

http://www.engadget.com/2010/06/16/samsung-galaxy-s-preview

אני חייב לציין שציפיתי ליותר מהמסך הזה בשמש

ועדיין מדובר כנראה במכשיר הטוב ביותר כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים