עבור לתוכן

ראובס ששולט גם על תאורה במארז

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לבנות מעגל שבתוכו יהיה שליטה על 4 מאוררים זאת אומרת ראובס רגיל אבל אני רוצה לעשות עוד עיגולים שאותם אני יחבר לקתודות וכשאני מחבר את הקתודה למעגל הזה אז אני יכול לקנוע את עוצמת האור של הקתודה ואם אני יאיר משוה אם לדים אז גם את האור של הלדים.

אני רוצה לבנות את זה אבל שבמקום שזה יהיה אם עיגולים אני רוצה שזה יעבור על פס כמו שיש במיקסרים של DJ אבל אני לא יודע איך להכין את זה אם מישהו יודע יכול לעזור.

תודה ושבת שלום

שקד

פורסם
  • מחבר

טוב אני יסביר את עצמי אחרת :

אני רוצה לבנות מעגל שבו אני יוכל לשנות עוצמה של אור שבאה מקתודה ואנ ירוצה גם מעגל שיכול לשנות אור שבא מכמה לדים במקביל (לא יודע מספר נגיד איזה 8)

תודה ומקווה שהבנתה יותר טוב

שקד

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון אני צריך רק סירטות של מעגל שאיתו אני יכול לשלוט על עוצמת האור של קתודה (לבנתיים לא צריך לדים)

תודה רבה ושבת שלום

שקד

פורסם

אני הייתי ממליץ לך לעשות את זה, מצריך ידע באלקטרוניקה וחוש טכני.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0

אפשר גם פשוט לשים נגד בטור לפני הממיר של הקטודה אני מאמין, למרות שאף פעם לא בדקתי את זה.

פורסם

נגד לפניי הממיר יכול להיות קצת בעייתי. אם הממיר מפסיק למתג בגלל נגד גדול מדיי הטרנזיסטור יעביר DC ויכול להישרף

לא לחבר ממיר לבאס שעובד ב pwm (אותה בעיה כמו בחיבור מנורות חסכוניות לדימר - אתה יכול לשרוף הרבה דברים)

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים לעשות ? יש איזה בעגל שיכול לעשות את זה ?

פורסם

תאורה של לדים ונגדים ניתן לחבר לכל דבר - באס / pwm / פוט / . . .

תאורה של קתודות ניתן לחבר לבאס אם רכיבים ליניאריים (נגדי הספק או טרנזיסטור הספק שלא ממתג) בלבד

פורסם

ניסיתי בזמנו לחבר נגד משתנה לקטודה (אחרי הממיר), אך לצערי הקטודה מפסיקה לעבוד כמעט מייד.

ז"א שאפשר לעמעם אותה קצת, אבל אחרי זה היא פשוט מתכבה.

פורסם
  • מחבר

נתתה את הקישור לת'ארד הזה תתן קישור אחר...

טוב תודה אני ימשיך לחפש באינטרנט עוד עד שאמצא משהו שיתאים לי.

תודה רבה

פורסם

DanyL

אתה חיברת את הפוט כ מחלק מתח או נגד בטור ?

נגד בטור לא אמור לכבות את הקתודה כזה מהר. אם הוא כן מכבה תנסה להוסיף קבל של 102-104 למתח 1-2 KVבמקביל לפוט / לקתודה / ליציאה מהממיר אוליי זה יעבוד באחד מהמצבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים