פורסם 2010 ביוני 1015 שנים אז ככה יש לי את הac freezer rv2ונראה לי שאני מתחיל להיתבאס עליו במיוחד לקראת הקיץ ..אז ככה אני רוצה קירור בלי הגבלת תקציב אבל יחס עלות תועלתאני יודע שאני יכול לקנות את הNoctua nh-d14 למשל.. אבל לא שווה להשקיע בקירור 380 שקל שנותן אותם ביצועים בערך כמו הd12בקיצור עדיף כמה שפחות ומומלץ גם פחות מ300..המטרה להגיע איתו באוברקלוק הכי רחוק שאני אוכל עם המחשב יעני שההגבלה לא תיהיה בגלל השהמעבד מיתחמם....ואם אפשר על הדרך גם המלצה על כמה מאווררים 120 שיעשו את העבודה...בעיקרון השאלה אם יש משהו מומלץ יותר מהs-flex .תודה לעוזרים.
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים תוריד את סימני הפיסוק המיותרים בכותרת..תודה..הV8 מציג ביוצעים טובים..אבל הוא לא משתלם בעליל..וגם די רועש..הMUGEN 2 יהיה הכי משתלם במקרה שלך..ולאיזה טמפ' מגיע המעבד שלך כרגע ?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים מחבר תלוי אם אתה מדבר על הcore0\1\2\3או על הcpu עצמוהcpu ברגעים אלה במנוחה יחסית על 34והשאר נעים בין 38-40וזה שהחדר שלי עכשיו בוער..במאמץ ראיתי את המעלות מגיעים בcpu ל45ואת הcore לאיזה 50 ומשהו..ורגע אני ראיתי שהv8 הוא בין המומלצים העולםעוזב רגע בצד את היחס עלות תועלתאני מדבר נטו על ביצועים ועל רעשמבחינת רעש רשום 17-21 dba שזה כלום יחסית לזה שהוא דוחף cfm 70ופה רשום שהוא בין ההכי מומלציםhttp://www.testfreaks.com/pc-cooling/cooler-master-v8/ופה בכללל...http://www.testfreaks.com/pc-cooling/?sort=scoreזה בהנחה שהוא עולה שם משהו כמו 180 שקל אבל בסדר... אני מזכיר שאני מדבר שוב על הביצועים לא על הכסףוהמוגן 2 כן כולם מדברים עליו עזוב את זה שהוא מכוער ממשש... הוא גם מגושם ותופס יותר מקום מהv8מה אתה היית לוקח אם שניהם היו עולים נגיד 180?
פורסם 2010 ביוני 1015 שנים הMUGEN 2 טוב יותר בלי שום קשר למראה..תוסיף לזה את הרעש המוגזם והמחיר של הV8..וזה לא בדיוק משתלם..ולרכוש קירור כי הוא יפה..זה חשיבה לא נכונה...כמו כן בדוק טמפ' עם REAL TEMP..
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר אבל זאת הנקודה שלי...שהמוגן רשום 26dbaועל הv8 רשום 21 dba אז איך הוא יותר רועש מימנו? היתנסתה עם שניהם?ובסדר עזוב שהוא מכוער...רשום במלא מקומות שהv8 יותר טובאז אני רוצה שאם אתה אומר שהמוגן יותר טוב אם אפשר הוכחות או לפחות הסברמה אתה אומר שעם הv8 אני לא יצליח להגיע עם core i5 750 ל4.0?
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים אבל ה21DB האלה..זה לא בדיוק נכון..הCM רועש יותר..מה שאני אומר שהMUGEN 2 טוב יותר..הוכחות ? לא חסר ביקורות ברשת..אתה מוזמן לבדוק..ולא אמרתי שעם הCM לא תגיע ל4GHZ..אתה תגיע איתו..אבל שוב..הMUGEN 2 עדיף..למה ? נראה לי שפרטתי מספיק..
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר אוקיי הקשבתי לך..קניתי את המוגן 2,ועוד 3 מאווררים למארז...המוגן 2 החליף את freezer ac שלי...והמעלות רק עלו ועלו משהו הזוייי... סעמקקק :\
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים תוריד את סימני הפיסוק המיותרים בכותרת..תודה..לא יכול להיות שהחלפת קירור (ליותר חזק) הוספת 3 מאווררים למארז..והטמפ' עלו..התקנת את הקירור טוב ? על כמה RPM המאורר של הMUGEN 2 ?איך סידרת את המאווררים ?
פורסם 2010 ביוני 1115 שנים מחבר החלפתי גם משחה תרמית. לזאת שהייתה בתוך הקופסא של המוגן מקווה שהיא טובה...התקנתי את הקירור טוב מאוד.. ברוך השם יש לי ניסיון בדברים האלה, יכול להיות שאני הייתי רגיל למעלות אחרות ולא שמתי לב ופתאום עכשיו שהחדר שלי איזה 30 מעלות אז משהו נראה לי מוזר...המארז הוא cm690 והמאווררים מסודרים ככהשניים קדמיים הנמוך יותר s-flex 1600 rpm 120 mmהגבוהה יותר זה הרגיל עם הled הכחול שבא עם המארזמלמטה מכניס enermax apolish 120 mm שנע בין 700-1700 rpm ודוחף בין 23-71 cfmהקירור של המוגן זה שבא איתו מונח שמוציא כלפי מעלה יעני שהוא מתחת להיסטינקעוד אחד מהצד שמכניסעוד אחד אחורי enermax cluster 120 mm מוציאועוד שניים מלמעלה אלה שבאים עם המארז של הcm690 שגם מוציאים.יכול להיות שאני יודע מה הבעיה למרות שאני לא בטוחזה שאני מרגיש שהכרטיס מסך יחסית ושוב אני מדגיששש.. יחסית קרוב למאוורר של המוגן ובגלל זה , כביכול הוא חוסם חצי מהאוויר שלוכביכול..... לא באמתשקלתי להוריד את הכרטיס מסך יותר למטה אבל אז הוא יפעל על X8 ולא X16 למרות שלא נראה לי שיהיה הבדל.[br]פורסם בתאריך: 11.06.2010 בשעה 20:47:09אהה והמאוורר של המוגן על 1591 rpmיעני כמו שהוא אמור להיות..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים התקנת את המאוורר של הMUGEN בחלק התחתון של הקירור ? צמוד לכרטיס מסך ?אם כן..למה לא בחלק הימני שידחף אוויר לכיוון המאוורר האחורי ?לגבי הכרטיס מסך..אם תוריד אותו לסלוט התחתון הוא יעבוד בX16 ולא X8..רק במקרה של התקנת שני כרטיסי מסך הסלוטים עוברים לX8 כל אחד..מה הטמפ' של המעבד במנוחה/מאמץ (תבדוק גם את הטמפ' בחדר)..ומה הטמפ' של הכרטיס מסך מנוחה/מאמץ?
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר כי הזיכרונות מפריעים לו להיות בצד אבל הוספתי לו עוד מאוורר אחר את ה92mm של הac freezer מהצד הכרטיס מסך הטמפרטורות שלו בסדר גמור... והוא כן עובד על 8 בדקתי את זה... אבל הביצועים לא ירדו אז זה לא משנה לי עד שאני אשלים את הcf טמפרטורת החדר היא איזה 30 ומשהו החדר שלי בוערר... ואלה המעלות של המעבד (ועוד שניה אני אעלה תמונות של כל המחשב ותראה איך הכל מסודר...) זה הטפרטורה במנוחה.. בפריים לפני שאני עושה בדיוק ככה וזה אחרי שניה מאז שהתחלתי בדיוק שניה ואז זה עולה ועולה ונתקע איפשהו ב56... (הcores יעני לא הcpu )
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים תמדוד טמפ' למעבד עם REAL TEMP..לכרטיס מסך עם GPU-Z..ובכללי עם HWMONITOR..תעדכן אותנו..
פורסם 2010 ביוני 1215 שנים מחבר הנה זה במנוחה... וזה במאמץ חוץ מהכרטיס שהוא מגיע ל70 במאמץ אחרי crysis אחרי 3dmark vantge וגם אחרי furemark
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.