עבור לתוכן

איטיות בטורנטים ביומיים האחרונים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני עם חבילה של 10 מגה (NGN) בבזק בינ"ל + בזק.

עד אתמול הייתי מקבל בטורנטים מהירות של מגה הורדה ומשום מה מאתמול המהירות שלי יורדת פלאים (ככה עד 300KB).

הפורט בראוטר נשאר פתוח ואפילו שיניתי אותו וזה לא עזר, אני מדבר על טורנטים מטורנץ' ליצ' שבד"כ מאוד מהירים ואפילו אני עכשיו מנסה להוריד כמה קבצים ביחד ועדיין המהירות מצחיקה (יחסית כמובן).

מישהו/משהו אולי חוסם אותי ?

פורסם

זבל בינלאומי לוחצים על משתמשים לעבור לחבילות מיוחסות (PRIVTE NGN וגיימר)

כחלק מהשיטה שלהם, הם מגבילים מהירויות למי שאינו בחבילות האלה.

כנראה הגיע התור שלך.

פורסם

זה נכון שהם שינו או הסירו את הtraffic shaping על חבילות רגילות. הם פעם נחשבו לטובים בחבילות הרגילות שלהם גם למשחקים אבל כרגע זה נראה כאילו הם דוחפים את האנשים למסלולים ה"מתאימים" להם. אני כמנוי גיימר ותיק מאוד לא מרוצה מכל העניין הזה כי אני משתמש בחבילה הזאת לרוב למה שהיא נועדה (תקשורת לשרתי משחקים משופרת). העובדה שדוחפים לי כל מיני חזירי רוחב פס להלחם איתי יהרוס את האיכות של החבילה הזאת.

אני לא מבין למה אנשים מתרגשים מהעובדה שהtorrent לא עובד במקסימום. זה הורדת קבצים גדולים שלוקחת גם ככה המון זמן והיא סוטמת טוב טוב את עורקי התקשרת הבינלאומיים. בגלל שאנשים נותנים עדיפות שהtorrent יעבוד במקסימום בזק בינלאומי כנראי נתנה להם עדיפות בחבילות הרגילות ואנשים שרוצים לשחק משחקי רשת עם חבילה רגילה של בזק בינלאומי פשוט לא יכולים עכשיו. תתחיל את הטורנטים שלך, תלך לישון וכמעט בוודעות בבוקר הם יסימו.

אין שום סיבה להתעקש על חבילת פרימיום כדי שהטורנט יעבוד במקסימום אלא אם כן אתה חושב שזה יתן לך ערך מוסף כל שהוא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים