פורסם 2010 ביוני 615 שנים שלום, יש לי מסך של DELL 2209WAכנראה שעברו על המסך עצמו עם איזה מטלית כלשהי, אולי עם חומר, (רצו לנקות אבק).שהמסך כבוי (בעיקר) ניתן לראות עליו הרבה כתמים כאלה קטנים, אני מקווה מאוד שזה לא הרס אותו או משהו כזה..בעבודה השוטפת אני לא ממש שמתי לב, עד שעברתי לאיזה מסך בצבע לבן, ואז פתאום שמתי לב.*כמובן שמדובר בכתמי לכלוך כאלה, ולא איזה כתמים שקשורים לכ.מסך או משהו.יש מצב שנוצר נזק כלשהו?בכל מקרה, אם מה עדיף לנקות את המסך? ..
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מחבר נסה לנקות את המסך מחדש עם מטלית מיקרופייבר + מים מזוקקים.מיקרופייבר יש לי, מים מזוקקים אין לי ממש כרגע.אפשר להשתמש במשהו אחר?אגב, איך כל הערכות האלה לניקוי מסכים? עם ספריי כזה, שאמור להיות מיוחד או משהו
פורסם 2010 ביוני 615 שנים אחרי ששנים חיפשתי שילוב מנצח, אין משהו שלוקח את זה. מערכות ניקוי גנריות ודרעק כימי אחר אני ממליץ להמנע.שווה שתקפוץ רגע לסופר-פארם, בקבוק של ליטר לא אמור לעלות יותר מ 6 ש"ח.
פורסם 2010 ביוני 615 שנים אני גם מנקה את ה-LG W2220P עם מים מזוקקים ומטלית מיקרופייבר (Scotch Brite מקורית של 3M) וזה אכן עושה פלאים.http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6816
פורסם 2010 ביוני 615 שנים מחבר אחרי ששנים חיפשתי שילוב מנצח, אין משהו שלוקח את זה. מערכות ניקוי גנריות ודרעק כימי אחר אני ממליץ להמנע.שווה שתקפוץ רגע לסופר-פארם, בקבוק של ליטר לא אמור לעלות יותר מ 6 ש"ח.סבבה אני ינסה.באופן כללי, עדיף לנקות בסיבובים כן? (אם כבר שנדע איך לעשות) .. מקווה שיירדו לי פה הכתמים האלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.