עבור לתוכן

שאלה שקשורה לאינטרנט של נוקיה N86

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כמה ימים החלפתי את הסמסונג S8300 שלי לנוקיה N86 .

החלפתי אותו בגלל שאני מתגייס ולא רציתי פלאפון עם מסך מגע בשביל הצבא .

ראיתי שבטלפון הזה יש לי WIFI מה שלא היה לי בסמסונג .

הורדתי OPERA MINI BETA והצלחתי לגלוש באינטרנט .

השאלה היא איך אני בדיוק גולש ? דרך הWIFI או דרך הרשת של סלקום ?

איך אני מדגיר את זה שזה יגלוש לי רק דרך הWIFI .

והWIFI זה בחינם נכון ?

תודה.

פורסם

כן WIFI זה בחינם.

כשדרוש חיבור לרשת הפלאפון שואל אותך באיזה נקודת גישה אתה רוצה להשתמש- תבחר WIFI.

אתה יכול לפני הגלישה לחפש רשת WIFI ולהתחבר אליה וכך הגלישה תיהיה מחוברת ל-WIFI.

עושים את זה דרך מסך הבית אם מופיע לך שם אופציה סריקת WLAN ואם לא מופיע (כנראה ביטלת את האפשרות שזה יוצג) תכנס

לתפריט > הגדרות > קישוריות > WLAN > ומשם תבחר רשת ותתחבר.

פורסם
  • מחבר

תודה .

כשאני נכנס לאופרה אז הוא לא שואל אותי איך להתחבר וגם אני לא מוצא שם אפשרות לשנות את דרך ההתחברות .

כשאני נכנס לקישוריות ומשם אני מוצא מישהו להתחבר דרכו אז זה ישר מתחבר לאתר של סלקום דרך הדפדפן הרגיל וזה תוקע את הפלאפון .

אפשר למחוק את הדפדפן של הפלאפון ? או לחסום את האפשרות שהוא יתחבר דרך סלקום ?

איך אני יכול להיכנס לאופרה ב100% דרך הWIFI .

זה אופרה מיני בטה 10

פורסם

תחליף נקודת גישה ידנית לאופרה. אני לא יודע אם באופרה מבצעים את זה בצורה הזאת אבל זו הדרך שאני מכיר ליישומי אינטרנט אחרים:

תפריט > הגדרות > מנהל הנתונים > מנהל היישומים >יישומים מותקנים > opera > אפשרויות > תנסה שם לחפש נק' גישה ולהחליף אותה.

ואם אתה רוצה להכנס ב-100% דרך הWIFI הדרך הנוחה והפשוטה היא להפעיל את הWIFI ולהעביר את הפלאפון למצב לא מקוון

פורסם
  • מחבר

לא הצחלתי להחליף ידנית.

אבל נכנסתי במצב לא מקוון לאופרה וזה הראה לי הודעה שהוא מחפש רשת .

זה בטוח דרך WIFI ?

ויש לי עוד שאלה .

ראיתי באינטרנט שאם ניא מעביר את הרשת שלי מ3G לרשת GSM אז זה לוקח פחות חשמל והסוללה תישאר יותר זמן .

זה נכון ?

ומה זה בדיוק עושה כשאני מעביר את זה ?

תודה לך על העזרה

פורסם

רשתות שונות .

זה נכון במידה מסוימת.

מכיוון שהיום פריסת "דור שלישי [3G] דיי רחבה המכשיר מתפקד לרוב על קליטה מלאה,במידה ואתה נמצא באיזור בעייתי מבחינת קליטה והמכשיר מתפקד בדור שלישי תחת 40 אחוז קליטה צריכת הסוללה תהיה גבוהה יותר.

במצב כזה עדיף שתעביר ל GSM [הרשת שהוקמה לפני הדור השלישי],ומן הסתם הפריסה שלה יותר רחבה.

בקשר לאיזה רשת אתה משתמש אז כך .

אם הWIFI בשימוש אצלך תראה סימן של אנטנה מצד שמאל ,בכל מקרה תוכל לגשת לכלים/קישוריות /מנהל חיבור,ולראות איזה חיבור בשימוש .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים