עבור לתוכן

המלצה לאוזנית BT

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום בכותרת , אני מתכנן להזמין מאייביי ככה שעל המחיר אני עוד לא סגור אבל לא צריך להגזים בוא נגיד באזור\עד 200 ש"ח

אני לא מכיר כל כך אוזניות ואין לי חברים שמשתמשים בהם

הייתי משתמש תקופה קצרה באוזניה גדולה ומסורבלת של מוטרולה עד שהיא נשבר ונעלמה (לא חיפשתי יותר מידי אחריה) האוזנייה ההיא הייתה על הפנים לא היו שומעים אותי היה מלא רעש רקע וזמן סוללה קצר יחסית

אני מחפש אוזנייה שאני אוכל לנהוג ולדבר בשקט (בלי רעשי רקע מכיווני)

הוא יתחבר לHERO ...

תודה!

פורסם

תרחיב קצת קודם על על דרישות ספציפיות אם יש: שתהיה איכותית מאוד למשל, הגודל, שיהיה אפשר לשלוט בווליום מהאוזניה (AVRCP), לכמה מכשירים מתחברת, איך היא יושבת באוזן וכו'. אני לדוגמה קניתי אחת ממש לא מזמן אבל בד"כ המחירים בארץ די יקרים, מכיוון שאני לא אודיופיל במיוחיד ולא היתה חשובה לי האיכות יותר מדי הזמנתי אחת מ-DX וה"נזק" הסתכם ב-8.5 דולר. האיכות כמובן די בהתאם אבל היא עובדת שזה בעצם כל מה שהיה חשוב לי.

אגב, לא רוצה להרוס חגיגה אבל ידוע לך שכעיקרון גם נסיעה עם אוזניה כזאת נחשבת לא חוקית?

פורסם
  • מחבר

חשבתי שזה הפתרון החוקי לדיבור בנסיעה....

תאמת אני רוצה אותה גם לעבודה שכשאני עובד אני צריך את 2 הידיים והשיחות לפעמים ארוכות וגורמות לי לכאבים בצוואר

עוד אופציה זה גם לחבר אותה דרך הBT למחשב לשיחות דרך הסקייפ

בכל מקרה לשלוט בעוצמה דרך האוזניה זה חשוב ושתהיה נוחה ולא בעיצוב כזה שאני צריך להיזהר איך שאני זז כדי שלא תיפול

האיכות שמיעה והעוצמה חשובה לי , השמיעה שלי די ירדהואני צריך משהו קצת חזק מהרגיל כדי לשמוע טוב וברור

אני די מכוון למוצר איכותי כמה שאפשר במסגרת התקציב שהוא 150-200 ואני מאמין שדרך אייביי אפשר למצוא משהו ממש איכותי

אני פשוט לא מכיר אף חברה שמתעסקת בתחום הזה חוץ מהמוכרות(מוטרולה וכו')

אני אתחיל לחפש ביקורות אבל אני מקווה לקבל המלצה ממישה שכבר בדק את הנושא

תודה!

פורסם

העיקרון מאחורי הוא שכשאוזניה תקועה לך באוזן אז השמיעה מוגבלת יותר ואתה עלול לפספס רעשים מסויימים שיכולים כמובן גם להתריע על סכנה. הפיתרון החוקי כרגע הוא דיבורית בלוטות', שאני מאמין שגם כאלה אתה יכול להכניס לתקציב שלך אבל לא יצא לי להתעסק עם כאלה אז אני לא יכול להמליץ.

בחזרה לאופציית האוזניה, לא יודע להמליץ לך על דגם ספציפי או יצרן, נכנסתי שוב ל-DX ולקחתי את האוזניה הראשונה שבתמונה רואים עליה בבירור שמתאימה לך (עם כפתורי ווליום):

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.33129

סה"כ 7 וקצת דולר לאוזניה עם איכות לא ברורה אז אני מניח שאם תחפור באתר קצת יותר אולי תמצא משהו יותר טוב ולא בהכרח הרבה יותר יקר, כמובן שאתה גם יכול למצוא שם דיבוריות בלוטות'.

פורסם

רק דבר קטן,

עד כמה שאני יודע, זה חוקי לחלוטין לנהוג עם אוזניה כזאת.

לא רק זה, זה גם חוקי לנהוג עם אוזניות (למשל לשמוע מוזיקה), ולכן אין שום סיבה שלנהוג עם אוזניית BT אחת יהיה לא חוקי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים